23948sdkhjf

Den ideelle spjældmotor - også når pladsen er trang

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Det er sjældent, der bare er masser af plads til moderne og effektive HVAC-installationer. Nogle gange bliver det lidt trangt – og én ting er at få plads til en spjældmotor, noget andet er at have plads til at montere den.

Motoren er kun 28 mm høj
Én af styrkerne ved Belimos CM-serie af spjældmotorer er, at de er virkelig kompakte. Kun 28 mm høje kan de placeres de steder, andre spjældmotorer ikke kan være. Den lave højde på 28 mm er det samme som f.eks. et almindeligt 28 mm kobberrør, eller måske samme tykkelse som bordpladen på dit skrivebord.


Nem clip-on og lavt effektforbrug
Samtidig er CM spjældmotorerne nemme at montere. Ud over at der ikke kræves så meget plads til motoren, monteres den nemt med den clip, der følger med. Belimos CM-serie er virkelig energieffektive med et lavt effektforbrug i både hvile og drift. CM-spjældmotorer styrer spjæld på op til ø250 med en drejetid på kun 35-75 sekunder.


Pålidelig – også i fugtige og støvede miljøer
CM fås blandt andet også i en ”IP66” udgave, der er både støv- og vandtæt. Den ideelle motor til fugtige miljøer som for eksempel køkkener og til miljøer med meget støv. Der er fem års garanti på alle Belimo CM-spjældmotorer, og hver enkelt motor kontrolleres, inden den forlader fabrikken i Schweiz. Det sikrer den høje pålidelighed.


Læs mere om Belimos CM-spjældmotorer her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Send til en kollega

0.172