23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Riwal satser på træning af operatører af lifte

I slutningen af 2017 startede Riwal Danmark IPAF kurser i sikker og effektiv kørsel med bl.a. saxlift, lastbillifte og bomlifte.

IPAF træning har været en succes og stadigt flere og flere virksomheder viser interesse for IPAF uddannelsen. Ligeledes er dette også i dag på flere byggepladser et krav for at operatørerne kan køre med liftene. Allerede nu har Riwal Danmark uddannet 523 kursister i sikker brug af lifte igennem IPAF Træning.

Stærk setup med yderligere kategorier

Riwal Danmark råder nu over 3 erfarende instruktører, som sammen tilbyder træning til både danske og udlandske kunder. Peter Olsen, som er ansvarlig for træningen ved Riwal Danmark, er ligeledes blevet certificeret pal+ og IPAF Senior Instruktør.

SE FILM OM IPAF HER!

"Riwal Danmark havde bygget et stærkt fundament da jeg kom, det er nu mit ansvar at sammensætte byggeklodserne korrekt, så vi  kan imødekomme  kundernes ønske og de udfordringer der måtte komme. Fundamentet og teamet af medarbejdere er stærkt, og vi vil øge portofølgen med flere nye og spænende tiltag i den kommende fremtid. De nye tiltage vil afspejle de behov at Riwal´s kunder har ift at øge sikkerheden." Peter Olsen, IPAF Instruktør, Riwal

Dette betyder, at Riwal Danmark kan tilbyde yderligere kurser:

·  1b/1b+ (Lastbillifte)

·  3a/3a+ (Sakslifte)

·  3b/3b+ (Bomlifte)

·  PAV (Push Along Vertical)

·  Harnes (Seletøj)

·  MEWP for Managers

·  Instruktør kurser 

·  Repræsentere IPAF i hele Scandinavian  

·  Cresto & Skylotec redningsenheder 

·  Højderedning

 

IPAF - International anerkendt træning
IPAF står for International Powered Access Federation og er en brancheorganisation, som bl.a. står for at undervise operatører af lifte. Efter teoretisk og praktisk test modtages et PAL-kortet, som er gyldigt i 5 år og vil fungere til de kategorier, som er bestået via kurset. Træning foregår normalt på Riwal Danmarks depoter, men kan afholdes hvor kunder og kursister ønsker det. Kursets varighed er af 7 timer og det anbefales, at booking af kurser sker god tid grundigt den høje efterspørgsel.

"IPAF er et fantastisk globalt koncept, certifikaterne kan anvendes globalt, og det er en stor fordel for vores kunder. Mange af vores kunder arbejder på kryds og tværs af landegrænserne, og derfor er det et stærk værktøj at kunne benytte sig af IPAF, Det spare både tid og penge for de virksomheder der skal uddannes." Peter Olsen, IPAF Instruktør, Riwal Danmark

Læs mere om IPAF træning på vores hjemmeside.

 

 

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Send til en kollega

0.062