23948sdkhjf

Rørlaser nr. 4 på vej til Heléns Rør i Middelfart

| Medlemsnyhed | Indrykket af Heléns Rør A/S

Heléns nye TruLaser Tube 5000 fra TRUMPF er en produktiv allround maskine til rørlaserskæring. Den nye rørlaser udvider virksomhedens muligheder for at imødekomme kundernes øgede efterspørgsel efter laserskæring.

Heléns har i forvejen tre rørlasere og har nu købt yderligere en. Det er den nye generation af TrueLaser Tube 5000 – en maskine der passer godt ind i Heléns nuværende maskinportefølje.

Den nye rørlaser giver kunderne to afgørende fordele; på den ene side erstatter TruLaser Tube 5000 nogle af de traditionelle produktionsmetoder som savning og boring; og på den anden side udvides mulighederne markant for at imødekomme kundens ønsker til design sammenlignet med de traditionelle metoder.

Præcis og produktiv

TruLaser Tube 5000 skærer rør med godstykkelser op til 8 mm og op til 152 mm i diameter. Takket være højere aksehastigheder og optimerede produktionsprocesser er den en mærkbar udvidelse hos Heléns. Det nye skærehoved skærer alle tilladte materialetykkelser. Fokuspositionen justeres automatisk via Focus-Line, hvilket reducerer indstillingstiderne.

TruLaser Tube 5000 bruger et spændesystem, der består af koniske ruller til både manuel og automatisk belastning. Valsens form justerer automatisk emnerne, så de ligger centralt og dermed i den rigtige position. Et nyt målesystem kontrollerer klemkraften og positionen af klemkæberne. TruLaser Tube 5000s valgfrie adaptive spændeteknologi gør, at den kan bearbejde mange typer af profiler; kvadratiske, rektangulære og ovale rør.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Heléns Rør A/S

Koesmosevej 48-58
Kauslunde
5500 Middelfart
Danmark
Heléns Rør A/S

Send til en kollega

0.109