23948sdkhjf

E. Klink skal som en del af Aarsleff Koncernen udføre ventilation på det nye Naturhistoriske Museum.

| Medlemsnyhed | Indrykket af E. Klink A/S

 Det samlede budget er på ca. 1 mia. kr. Byggeriet skal stå færdigt i 2022.

E. Klink med i endnu et One Company projekt
Aarsleff Koncernen blev lige inden jul udpeget som hovedentreprenør på byggeriet af det nye Statens Naturhistoriske Museum i Botanisk Have i København. Det 30.000 kvm. store projekt udføres som et One Company projekt, hvor Aarsleff Koncernens mange tværfaglige kompetencer kommer i spil. Aarsleff skal stå for fundering, anlæg, byggeri, specielle projekter og Wicotec Kirkebjerg for teknik – herunder ventilation, som E. Klink skal udføre.

Tværfaglighed giver konkurrencefordel
Aarsleff vandt hovedentreprisen foran MT Højgaard og det såkaldte Pihl-konsortium. Netop Aarsleffs tværfaglige tilgang til opgaven med sit One Company koncept lægges til grund for udfaldet.

Stor egenproduktion
One Company konceptets styrke ligger bl.a. i, at koncernen tilbyder en meget høj grad af egenproduktion, som sikrer en agil, velkoordineret og kvalitetssikret byggeproces, hvilket er en tryghedsskabende faktor, som flere og flere bygherrer sætter pris på.

E. Klik som totalleverandør
Et godt eksempel på egenproduktion finder man hos E. Klink, som ikke alene står for detailprojek-teringen, montagen og indreguleringen af det store ventilationsprojekt, men også producerer langt den overvejende del af alle kanaler, lyddæmpere og specialkomponenter, der indgår i opgaven, hvilket er helt unikt i branchen. Nu venter en omfattende og kompleks fase, hvor løsningsforslagene fra hovedentreprenøren skal koordineres og samprojekteres med rådgiverteamets hovedprojekt for at opnå yderligere projektoptimering.

Se vores øvrige nyheder

Medlemsnyhed

Indrykket af
E. Klink A/S

Meterbuen 30
2740 Skovlunde
Danmark
E. Klink A/S

Send til en kollega

0.147