23948sdkhjf

Nye rovere klar til byggepladsen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sitech Denmark A/S

Trimble sætter igen nye standarder inden for landmålingsudstyr. Denne gang med to nye controllere, som er opdateret med hurtigere hardware, større skærme og Windows 10 – samt ny modtager, der er den mest robuste, Trimble til dato har produceret.

Tre produktnyheder fra Trimble havde uofficiel danmarkspremiere på E&H-messen i Herning. De blev vist frem på Sitech’s stand.

Det drejer sig om to håndholdte rovere. Den ene er modellen TSC7, som erstatter forgængeren TSC3. Den anden er modellen T10 tablet, som erstatter SiteTablet. Endelig er der modtageren SPS986, som afløser varianten SPS985.

Ifølge Sitech er fællesnævneren for begge controllere, at de er udstyret med ny og hurtigere hardware, større skærme – der nemt kan aflæses i direkte sollys – samt Windows 10 og 4G. Touchskærmen gør det nemt at navigere rundt, indsamle data, finde den korrekte position og måle punkter.

”Den store skærm giver brugeren et nøjagtigt overblik over projektet, og såvel design som opmålinger kan ses live i 3D-visningen. Sammenlignet med forgængerne er den helt store forskel, at både TSC7 og T10 leveres med Windows 10,” forklarer teknisk supporter Lasse Hanberg fra Sitech Danmark, Horsens, der er eneforhandler af Trimble’s produktportefølje her i landet.

”Roveren er nu en bærbar computer. Og med muligheden for at køre tredjeparts applikationer åbner den op for et langt bedre workflow på pladsen. Den nye hardware giver desuden mulighed for at arbejde med langt større designs end tidligere uden forsinkelse. Derudover er der baggrundsbelyst tastatur på både TSC7 og T10, og det betyder, at de nemt kan betjenes, selvom det er mørkt,” tilføjer Lasse Hanberg.

Hurtig data-håndtering

Modtageren skiller sig også ud.

”SPS986 er den mest robuste GNSS-modtager, som Trimble nogensinde har udviklet. Trimble’s GNSS-chip sikrer en lynhurtig håndtering af korrektionsdata, øget antal kanaler og mindre strømforbrug. Modtageren kan også understøttes af Trimble xFill-teknologien, som lader brugeren fortsætte med opmålingsarbejdet, selvom man mister forbindelsen,” påpeger Lasse Hanberg.

Overblik betyder alt

TSC7 faldt i god jord hos formand Robert Hjort Christensen fra entreprenørfirmaet HMN A/S, Aars. Han repræsenterer den faggruppe, som i stigende grad selv anvender landmålingsudstyr på byggepladsen.

”Skærmens størrelse og 3D-funktion er med til at give langt mere brugervenlighed og overblik. Og så kan jeg bruge skærmen, selv om der er genskær fra solen. Det er en rover, som jeg godt kunne bruge på min arbejdsplads,” fremhævede Robert Hjort Christensen under sit besøg på Sitech’s stand.

TSC7 er udstyret med Intel Apollo Lake-processor og 64GB eMMC-hardisk. T10 er forsynet med Intel Core i7-processor og 512GB SSD-harddisk. Begge håndholdte rovere kommer med Windows 10, 4G og 8GB Ram.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sitech Denmark A/S

Mossvej 9
8700 Horsens
Danmark
Sitech Denmark A/S

Billeder & videoer

Sitech2Sitech3

Send til en kollega

0.113