23948sdkhjf

Stribet baldakin afrenset på Høje-Taastrup Gymnasium

| Medlemsnyhed | Indrykket af All Remove Danmark A/S

Henning Larsens vinderidé er blevet fuldstændig rengjort og beskyttet mod smuds i mange år frem

KLIK HER FOR AT FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AFRENSNING OG IMPRÆGNERING

For næsten 40 år siden vandt Henning Larsen og hans tegnestue en stor arkitektkonkurrence om Høje Taastrup Amtsgymnasium. Idéen var især kendetegnet ved et højt, baldakinagtigt gummitag med blå og hvide striber.

Tilsmudsede striber
I 2010 kunne taget imidlertid ikke mere og måtte udskiftes, men allerede i 2018 var der igen problemer. Gymnasiet ligger meget tæt på Høje-Taastrup Station, og bremsestøv fra togene plus smuds, sod og alger havde gjort baldakinen til et trist syn.

En grundig rengøring blev udført af det tykke gummiunderlag, men for at få striberne til at fremstå endnu flottere og ikke mindst renere i mange år frem, påførte All Remove en helt særlig form for imprægnering.

Farvepigment fremhæver forskellene
Først blev de blå striber dækket af, så man kunne påføre en hvid imprægnering med en lille smule farvepigment i. Den tilførte farve fik de hvide striber til at træde tydeligt frem.

Bagefter fjernede vi afdækningen på de blå striber og gav hele taget endnu et lag gennemsigtig imprægnering – naturligvis uden farvepigmenter. Og nu stråler striberne igen på den kendte arkitekts baldakin.

KLIK HER FOR AT FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ AFRENSNING OG IMPRÆGNERING

Medlemsnyhed

Indrykket af
All Remove Danmark A/S

Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Danmark
All Remove Danmark A/S

Send til en kollega

0.134