23948sdkhjf

Henning Larsens baldakin afrenset og imprægneret

| Medlemsnyhed | Indrykket af All Remove Danmark A/S

Høje-Taastrup Gymnasium har fået kendt gummitag gjort fuldstændigt rent

FÅ ET TILBUD PÅ AFRENSNING AF ALGER – KLIK HER

Lige omkring 1980 vand Hennig Larsens tegnestue en arkitektkonkurrence om Høje-Taastrup Amtsgymnasium. Det var blandt andet en stribet baldakin, der fik dommerne til at hæve øjenbrynene. 

Tilsmudsede striber
Det helt særlige gummitag i hvide og blå striber blev udskiftet i 2010, men allerede i 2018 var det blevet tilsmudset og meget beskidt. Forklaringen var, at gymnasiet ligger meget tæt på Høje-Taastrup Station, og bremsestøv fra togene plus smuds, sod og alger havde gjort baldakinen til et trist syn.

En grundig rengøring blev udført af det tykke gummiunderlag, men for at få striberne til at fremstå endnu flottere og ikke mindst renere i mange år frem, påførte All Remove en helt særlig form for imprægnering.

Farvepigment fremhæver forskellene
Først blev de blå striber dækket af, så man kunne påføre en hvid imprægnering med en lille smule farvepigment i. Den tilførte farve fik de hvide striber til at træde tydeligt frem.

Bagefter fjernede vi afdækningen på de blå striber og gav hele taget endnu et lag gennemsigtig imprægnering – naturligvis uden farvepigmenter. Og nu stråler striberne igen på den kendte arkitekts baldakin.

FÅ ET TILBUD PÅ AFRENSNING AF ALGER – KLIK HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
All Remove Danmark A/S

Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Danmark
All Remove Danmark A/S

Send til en kollega

0.152