23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fokus på salg og kundeværdier: Ny salgschef

Pr. 1. januar 2011 blev Michael Sigvardt ansat som salgschef hos DOT ”Dansk Overflade Teknik" a/s. Michael har en lang og bred erfaring med salg af projekter med kundetilpasset stålkonstruktioner til det Skandinaviske marked.

DOT ønsker at styrke sin position på nuværende markeder og tilbyde kunderne en mere udstrakt service og support til at håndtere de stadig stigende kvalitetskrav, som kunderne står med. DOT's målsætning er at være en af de førende underleverandører indenfor overfladebehandling og være en medspiller for kunderne, ved at stille de nødvendige kompetencer til rådighed for opfyldelse af særlige kundekrav og at kunne dokumentere et højt kvalitetsniveau.

DOT fokuserer på:
• at vi overholder vores forpligtigelser overfor kunden.
• at kunden benytter vores viden og kompetencer ,som eksperter inden for overfladebehandling.
• at fleksibilitet er nøgleordet for samarbejdet.
• at vi lever op til gældende kvalitets- og miljøkrav.
• at vi kan dokumentere vores kvalitet.

I den anledning er Michael Sigvardt blevet ansat pr. 1. januar 2011, for at styrke DOT's position på eksisterende markeder. Michael har siden 1990 været tilknyttet stålbranchen med salg af stålkonstruktioner til byggebranchen. Først som salgsingeniør derefter som salgschef og fra 2007 har han været udstationeret i Letland, som administrerende direktør for en danskejet stålvirksomhed.

Michael glæder sig til at prøve kræfter med en ny branche, som han selv har været kunde i. Han forventer at kunne være tilføre kunderne værdier i samarbejdet med DOT, da han selv har siddet på den anden side af bordet.

DOT A/S
Grønlundvej 81-83, Fasterholt
7330 Brande
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26704863
P nummer: 1002212460

Send til en kollega

0.047