23948sdkhjf

Kompakt ultralydssensor Eco Line

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

PRODUKTNYHED

Turck, der er blandt Hans Følsgaard A/S’ meget store leverandører af automatikkomponenter, har med RU50 Ecoline skabt en ny ultralydssensor, der kombinerer en fornuftig tasteafstand med en prisgunstig og meget kompakt udformning. 

Kun alt for sjældent kan man få de bedste specifikationer hele vejen igennem en applikation – og da slet ikke, hvis designet også skal være til at betale. Det gælder ikke mindst inden for de industrielle komponenter, hvor maskinbyggere, systemdesignere og –integratorer ofte står over for valget mellem kvaliteten af detekteringen, muligheden for at arbejde med komplekse emner, læseafstande og så selvfølgelig pris. Det gælder ikke mindst inden for sensorer til registrering af emner langs proces- og automationslinier.

Det har længe været tilfældet inden for især ultralydssensorer, hvor især prisen har afholdt mange fra af anvende den ellers meget sikre metode til registrering af emner. Turck, der er blandt Hans Følsgaard A/S’ meget store leverandører af automatikkomponenter, har nu med deres RU50 Ecoline skabt en ultralydssensor, der opfylder alle kravene til aflæsekvaliteter for optimal emneregistrering, men som alligevel er utroligt prisbillig. ”Ecoline” handler derfor undtagelsesvis ikke om ”grøn produktion”, men snarere om et økonomisk gennemtænkt design.

En konkurrencedygtig pris tillader brug af RU50 i volumenapplikationer, hvor prisen tidligere ikke ville have tilladt anvendelsen af ultralyd. Det betyder også, at aflæsningen bliver mindre følsom over for transparente materialer, som traditionelt er svære at aflæse med andre metoder end ultralyd. Man kan eksempelvis bruge Turck nye ultralydssensor til bestemmelse af placering af propper på flasker, niveaumåling eller ophobninger langs et procesbånd.

RU50-serien er fremstillet i det meget robuste Ultem-plastmateriale, og ultralydsenheden detekterer emner i afstande på op til 50cm. Huset er udformet med et M18-gevind i hele huslængden, og positionen fastsættes med to omløbere. Tilslutning sker med en M12-forbindelse eller ved kabeludtag, i begge tilfælde med enten PNP- eller NPN-switchede outputs

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Hans Følsgaard A/S
Automation v. Palle Nielsen
Theilgaards Torv 1 
4600 Køge 
Tlf.: 43 20 86 00
e-mail: hf@hf.net
web: www.hf.net

Om Hans Følsgaard A/S:

Hans Følsgaard A/S er grundlagt i 1922 som et teknisk handelshus, og virksomheden fungerer også i dag som leverandør til og teknikpartner for flere tekniske brancher. Hans Følsgaard A/S dækker industriens behov inden for områder som automation, elektronik, el-teknik, kabler, kraftteknik, grøn energiteknik samt telecom.

Virksomheden har hovedkvarter i Den hvide By i Køge foruden et salgs- og support-kontor i Ry. Hans Følsgaards A/S betjener det norske industri- og energimarked gennem datterselskabet HF Danyko i Norge, ligesom et tysk kontor supporterer et stadigt større marked for tekniske løsninger i Tyskland. Samlet beskæftiger Hans Følsgaard 75 medarbejdere.

 

Mød os på Automatikmessen Brøndby, 11. - 13. september, stand B-1202

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.192