23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få anderledes oplevelser med vand under VM i sejlsport

Vand er nøgleordet for VM i sejlsport – også på land. På havnen står Geberit klar med en stor lastbil, hvor publikum kan få ny viden om sunde wc-vaner og opleve de nyeste luksustoiletter, der sørger for mere renhed og bedre hygiejne.

For Geberit er det helt oplagt at være sponsor ved VM i sejlsport. Vand er nemlig ikke kun det bærende element under bådene, men også for Geberit, der er Europas førende producent af sanitet og har dansk hovedsæde i Lystrup. Under VM står Geberit derfor klar med en stor toilettruck på havnen, og her inviteres publikum til sjove og anderledes oplevelser med det våde element. Målet er at lære endnu flere danskere at bruge vand på en ny måde.
”I Schweiz, Japan og mange andre lande er det normalt at rengøre sig med vand efter toiletbesøg, mens det for os danskere stadig er helt nyt,” fortæller Lise-Lotte Kristiansen, Project Manager hos Geberit, der ud over lastbilen har opstillet fire luksustoiletter, som publikum gratis kan benytte ved hovedtribunen på havnefronten.

Vanedannende vandoplevelser

Med et douchetoilet kan man slippe for toiletpapir og i stedet blive vasket nænsomt med lunt vand, når man har været på toilettet.

”Selvom mange er skeptiske på forhånd, så oplever vi en større nysgerrighed – og når de først har prøvet den rene fornemmelse, et douchetoilet giver, har de svært ved at nøjes med papir igen. Det er nærmest vanedannende,” fortæller Lise-Lotte Kristiansen, der sammen med sine kolleger står klar med masser af brugbar viden om sunde toiletvaner og god hygiejne.

Inde i lastbilen kan man opleve alle Geberit AquaClean-modellerne, se deres gadgets og funktioner og prøve vandstrålen på sin hånd. Der er også installeret funktionsdygtige douchetoiletter i vognen, så man kan få den fulde oplevelse i diskret ro og fred. Ud over en ekstra ren fornemmelse får de, der afprøver douchetoilettet, mulighed for at vinde et gavekort på 5.000 kr. til et wellness-ophold.

 Sjove aktiviteter for hele familien

Udenfor trucken står en fotoboks, hvor man kan få taget et sjovt billede af sig selv på et toilet.
”Bare rolig, det foregår på greenscreen, hvor toilettet bliver tegnet ind bagefter. Så det er en sjov gimmick, hvor hele familien sagtens kan være med på billedet,” siger Lise-Lotte Kristiansen.

Efterfølgende kan billedet sendes rundt på mail som postkort til familie og venner, og der bliver også lavet en fotokonkurrence med flotte præmier til vinderne.

Geberits toilettruck holder på Kystpromenaden under hele VM i sejlsport og er åben hver dag kl. 10-17 fra 3. til 12. august.

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.047