23948sdkhjf

Oras Esteta Wellfit - Den ultimative design- og wellnessoplevelse i badeværelset

| Medlemsnyhed | Indrykket af Oras Armatur A/S

Oras lancerer et nyt, unikt badesystem til hjemmebrug. Ud over et moderne og elegant design, byder Oras Esteta Wellfit også på varm- og koldvandsterapi, så nu kan du nyde den professionelle behandlingsform i dit hjem.

Oras Esteta Wellfit, der er forankret i kold- og varmvandsterapi, er udviklet i tæt samarbejde med medicinfagligt personale. Kontrastterapi, hvor kroppen behandles med varmt og koldt vand i varierende intervaller, bruges som behandlingsform af atleter, læger og fysioterapeuter over hele verden. Flere undersøgelser har vist, at denne helt naturlige behandlingsmetode frigør muskelspændinger og giver hurtigere restitution efter fysisk aktivitet, da den medvirker til at reducere ødemer og muskelkramper - behandlingsformen er også anerkendt for sin smertelindrende effekt.

Oras Esteta Wellfit brusearmatur leveres med tre forudindstillede programmer, der hver især er designet til at tilbyde brugeren individuelle behandlingsprogrammer.

Programmerne er:

RECOVER afhjælper muskelømhed og fordrer hurtig restitution efter fysisk aktivitet.

RELAX løsner op i kroppen og reducerer stresssymptomer – god for både krop og sind.

RELOAD stimulerer kroppen og øger energiniveauet.

Det ønskede program vælges ved at trykke på en knap i enten ét, to eller tre sekunder. Alle tre programmer har en opstart med korte intervaller af varmt og koldt vand, der skånsomt hjælper kroppen med at tilpasse sig temperaturændringerne.

Oras Esteta Wellfit brusesystem er elegant designet med et stort brusehoved, der simulerer blid og naturlig regn og sikrer den ultimative bruseoplevelse. Brusehovedet har en integreret glashylde, der er perfekt til opbevaring af produkter. Glashylden fås i to farver; hvid og grå. Til armaturet hører også en Oras’ Hydractiva håndbruser. Håndbruseren har tre indstillinger; Sensitiv, Intens og Puls, der garanterer at brugeren får en hel personlige bruseroplevelse.

For at tilføje et ekstra komfortniveau til Esteta Wellfit-bruseroplevelsen, kan man aktivere Oras’ app. Med app’en kan man tilpasse rækkefølgen af ​​de forskellige programmer efter sine personlige præferencer og få adgang til to ekstra bruseprogrammer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Oras Armatur A/S

Strevelinsvej 12
7000 Fredericia
Danmark
Oras Armatur A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.2