23948sdkhjf

Specialdesignede DN2200 plastrør til Lund i Sverige

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanpipe A/S

Hasslanda III i Lund Kommune i Sverige er et stort industriområde i rivende udvikling. For at gøre udviklingen mulig, har der været behov for at gennemføre en række større ændringer bl.a. at omlægge en eksisterende regnvandsledning i beton.

Hasslanda III i Lund Kommune i Sverige er et stort industriområde i rivende udvikling. Der har været stor interesse fra en række virksomheder for at komme ind i området, og området er allerede fyldt op.

For at gøre udviklingen i Hasslanda mulig, har der været behov for at gennemføre en række større ændringer bl.a. at omlægge en eksisterende regnvandsledning i beton.

 Lang levetid og fleksibilitet

Kravene til den nye omlægning af regnvandsledningen har været, at den dels skal have en lang levetid, dels skal kunne lede områdets store mængder regnvand væk. 

Netop derfor faldt valget på dobbeltvæggede PE rør med en indvendig diameter på 2200 mm som erstatning for de betonrør, der tidligere blev brugt i området. PE er et både et fleksibelt og stærkt materiale, og netop derfor er det et sikkert valg, fordi det forbliver upåvirket af sætninger i jordlaget og har en lang levetid.

Adgangen til ledningen sker gennem opføringsrør i 1000mm, som er svejst direkte på PE rørene.  Tilkobling på eksisterende betonrør samt afvinklinger på rørstrækningen sker med speciallavede bøjninger. Alle rør og bøjninger svejses sammen, så der skabes et fuldsvejset system.

Løsningen i Hasslanda sparer både tid og penge, når man sammenligner med et beton bygværk. Den specialdesignede løsning i Hasslanda er et eksempel på, hvordan ScanPipe Vand & Design kan designe løsninger, som præcist opfylder de krav, der stilles i det konkrete projekt.

Fakta

Til projektet leverede ScanPipe:

Rørtype: DN2200 IWS STRONG PE dobbeltvæggede rør

Omfang: Mere end 350 m i længder af 13,5 m samt i specialtilpassede længder. Desuden fire speciallavede bøjninger.

Ønsker du flere informationer om DN2200 IWS STRONG PIPE, kan du tage fat i din ScanPipe kontaktperson via kontaktsiden

Du kan læse mere om Vand & Design her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanpipe A/S

Hvidkærvej 7
5250 Odense SV
Danmark
Scanpipe A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.157