23948sdkhjf

Profile A/S leverer CLT og Limtræ til Q8 Danmark A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Profile A/S

Bæredygtige bygningsmaterialer er i fokus, når Profile A/S leverer materialer til den nye Q8-servicestation udenfor Aarhus.

Byggeriet er en helt ny type af servicestationer, hvor funktionalitet og æstetik forenes i et flot samspil med bæredygtigt træ.

Hovedkonstruktionen udføres i stål, men undertaget er bygget med CLT-elementer understøttet af limtræsbjælker. De fleste forbinder træ med noget naturligt, og det skaber et bedre arbejdsmiljø for de ansatte.

Det skærper kravene til brandsikkerhed, når man bygger med træ, men CLT-konstruktionen opfylder alle tekniske krav til statik og brandsikring.

CLT-elementer har i mange år været brugt i etagebyggeri og kaldes ofte for ’træets svar på beton’, fordi det består af massive træelementer, der er stærke i alle retninger.
CLT udvider sig minimalt og er perfekt til at bygge både højt og stort.

Profile A/S leverer også limtræ til Q8’s byggeri. Limtræ er fremstillet af nordisk gran og giver styrke og karakter til bærende konstruktioner. Det har desuden den fordel, at det binder CO2 og reducerer energibehovet.

Begge produkter er med høj formstabilitet og gode egenskaber i forhold til lyd, brand og indeklima. Samtidig er det forholdsvis nemt at montere og tildanne på stedet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Profile A/S

Skånevej 2
6230 Rødekro
Danmark
Profile A/S

Send til en kollega

0.145