23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oprydningen har aldrig været lettere

"Tid til oprydning, YES!" - Er med garanti aldrig noget du troede at du skulle sige?

Oprydningen bliver hurtigt til en leg med en skovl med overfaldsgreb og en AVANT minilæsser ved hånden. Oprydningen kan klares både udendøres og indendøres med den rette AVANT minilæsser på byggepladsen. 

Denne specialskovl har en robust konstruktion og er særlig velegnet til hårdt arbejde. Den nye skov- og entreprenørskovl har fået navnet skovl med overfald DC, hvilket refererer til den dobbeltcylinder, som styrer de to uafhængige gribearme på skovlens overfald. 

  • To uafhængige gribearme, som styres af en dobbeltcylinder
    Perfekt redskab til skovarbejde, entreprenørarbejde og nedbrydningsopgaver både indendørs og udendørs

 

Indendørs:

AVANTs E-serie har ingen ingen emission overhovedet, lave driftomkostninger og samtidigt et lavt støj niveau, hvilket gør det til den ideel minilæsser til byggepladsen. E6 modellen kan køre optil 2-6 timer på én opladning, og en E5 har fra 1-4 timer pr. oplader.

  • Batteriet i en E6 er udviklet i samarbejde med Valmet Automotive, der har stor erfaring i design og fremstilling af batterisystemer til bilindustrien. Landmænd, der har kørt med maskinen, melder om over 5 timers drift pr. opladning.
  • Med hurtig opladning i frokostpausen kan maskinen altså klare en hel arbejdsdag uden pauser. Batteriets levetid er ca. 2500 fulde opladningscyklusser, hvilket svarer til 7.000-10.000 timers drift.

 

Entreprenørens foretrukne redskaber:

Pallegafleren Er et effektivt redskab til at løfte paller og transportere dem effektivt rundt på byggepladsen. Med en AVANT er det både nemt og hurtigt, at af- og pålæsse byggematerialer fra en lastbil, uden at skulle åbne presenningen op i begge sider. 

Kranarm med teleskop er et glimrende redskab til alle løfteopgaver, der ikke kan udføres med en pallegaffel. Med kranarmen kan man løfte emner højere, og til steder, som er svære at nå, med præcis og sikker kontrol over bommen.

Murstenstang Den danskproducerede murstenstang HL giver mulighed for at løfte endnu højere, da gaflerne ikke er fastmonteret. Gaffelhøjden kan øges hydraulisk med op til 60 cm. Murstenstangen kan tage et helt hoved ad gangen. 

Til en AVANT får man hundredevis af redskabsmuligheder til lige netop det du ønsker hjælp til, og findes der ikke et redskab til netop din udfordring, så tøv ikke med at kontakte os hos AVANT Danmark! - Vi leder altid efter nye og værdifulde redskaber at udvikle til vores kunder,  

 

Se hvad der findes af relevante entreprenør-redskaber til en AVANT her

AVANT Danmark
Århusvej 12
8670 Låsby
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20970391
P nummer: 1004617111

Kontaktperson

CM
Christopher Mørk
Marketing
+45 20957534 marketing@avant.dk

Send til en kollega

0.062