23948sdkhjf

TK Development overtager Århus-projekt

Ejendomsudvikleren skal i samarbejde med Nordica Real Estate færdiggøre et kombineret erhvervs- og boligbyggeri på 5.400 m².
Nordic Real Estate ejer 80 % af selskabet bag byggeprojektet, og med aftalen sikrer TK Development sig de resterende 20 % af ejerskabet.

Det kommende byggeri skal ligge på Trøjborgvej i Århus og kommer til at bestå af en Rema 1000-butik på 1.200 m², et erhvervslejemål på 870 m² samt lejeboliger på i alt 3.330 m².

Der foreligger på nuværende tidspunkt både lokalplan og byggetilladelse, og projektet er fuldt finansieret. Byggeriet sættes i gang snarest, og det samlede projekt ventes færdigopført i efteråret 2011.

Sælger to retail-parker
I forbindelse med aftalen har TK Development samtidig solgt to retailparker ind i projektselskabet, som således består af tre projekter.

Læs også: Nyt om navne

Den ene retailpark er på 2.800 m² og ligger i Anelystparken, Århus, mens den anden er 1.100 m² stor og beliggende i Brønderslev.

Læs også: TK Development-boss stopper om halvanden måned

Begge steder er lokalerne fuldt udlejede, og lejerne tæller blandt andre Punkt1, Petworld og Butler. Efter færdigudvikling og modning er det hensigten at sælge de tre projekter.

TK Development oplyser, at salget bidrager til koncernens resultat i indeværende regnskabsår, hvor man dog fortsat forventer et resultat efter skat på 100 mio. kroner.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125