23948sdkhjf

Rejsegilde på højteknologisk videncenter i Taastrup

Pihl & Søn har opført byggeriet, der kommer til at huse verdens største og internationalt førende videncenter inden for forskning og innovation i animalske fødevarer.


Tirsdag den 2. april var der rejsegilde på de 6.600 kvadratmeter nybyggeri hos Teknologisk Institut i Taastrup.

Det 6.600 kvadratmeter nye byggeri skal fra næste år huse Danish Meat Research Institute, DMRI, og er indrettet med kontorer, topmoderne laboratorier, herunder smags- og lugtlaboratorium samt et unikt testcenter til forsøg med fødevarer, først og fremmest kødprodukter.

E. Pihl & Søn har stået for byggeriet, som opføres i to blokke med kælder, og som forbindes med et atrium med glas- og alufacade. Der bliver også anlagt stier, veje og parkeringspladser, så det forbindes til Teknologisk Instituts eksisterende bygninger.



Byggeriet forventes at stå færdig i februar 2014, hvorefter de 110 medarbejdere i DMRI flytter fra Roskilde til Taastrup.

- Vi ser frem til at rykke ind i verdens mest moderne fysiske rammer, hvor vi vil udvikle samlede løsninger til kødindustrien og rådgive både vores danske og udenlandske kunder om kødkvalitet, slagteriteknologi, miljøeffektivitet og fødevaresikkerhed, siger direktør Lars Hinrichsen fra DMRI, Teknologisk Institut.


Arkitektfirmaet C. F. Møller A/S har været totalrådgiver, Moe & Brødsgaard A/S underrådgiver og Emcon A/S bygherrerådgiver på projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11