23948sdkhjf

SDU holder rejsegilde i Kolding

Byggeriet af Syddansk Universitets nye campus i det centrale Kolding er i fuld gang. Mandag var der således rejsegilde på det nye universitetsbyggeri.
Rejsegildet blev markeret i hjertet af den nye bygning: En trekantet atriumgård, der roterer ned gennem fem etager og spreder et naturligt lys fra oven. Det skriver Syddansk Universitet i en nyhed på sin hjemmeside.

Den nye bygning skal stå endelig færdig til næste år, og trods en lang og streng vinter, går byggeriet planmæssigt. Det gav anledning til ros ved mandagens rejsegilde.

- En stor tak til virksomheder og ikke mindst alle de håndværkere, der lige nu arbejder på at skabe rammerne om vores design-universitet. Det er jo pragtfuldt at se byggeriet tage mere og mere form. Det giver god og positiv energi. I skaber faktisk det mest epokegørende byggeri i Kolding i mange mange år, sagde Koldings borgmester Jørn Pedersen ved rejsegildet. Det skriver universitetet på sin hjemmeside.

Det er Henning Larsen Architects, der har tegnet den innovative bygning, der skal huse omkring 1500 heltidsstuderende og 900 deltidsstuderende.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111