23948sdkhjf

Spaden i jorden til 54 plejeboliger

Den 5. april blev første spadestik taget til et nyt stort plejecenter til 95 mio. kr. i Skanderborg. Kaj Ove Madsen A/S Aarhus er totalentreprenør på projektet.
Borgmester i Skanderborg, Jørgen Gaarde, tog fredag d. 5. april første spadestik til det nye plejecenter, der skal ligge på hjørnet af Sygehusvej og Vestergade.

- Vi får et moderne plejecenter opført i kvalitetsmaterialer, og hvor der er lagt vægt på fleksibilitet og funktionel indretning, sagde borgmester Jørgen Gaarde blandt andet før han stak spaden i jorden og tog det første spadestik til byggeriet.

Byggeri til 95 mio. kr.
Udover de 54 boliger bliver der moderne servicearealer til plejepersonalet, wellness-faciliteter og parkerings-kælder. Centret, som kommer til at fylde i alt 4.600 m², vil stå klar i juni 2014.

Det nye plejecenter har et samlet budget på 95 mio. kr. Skanderborg Andelsbolig Forening er bygherre på projektet. Skanderborg Kommune bidrager med 10 mio. kr..

Kaj Ove Madsen A/S Aarhus er totalentreprenør på projektet, arkitekt er Gudnitz Arkitektfirma, Grontmij er ingeniør, mens Møller & Grønborg er landskabsarkitekt på projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078