23948sdkhjf

Ambitiøs landinspektører etablerer sig i Aarhus: Teamet er allerede fordoblet

Med sig i flyttekasserne har landinspektørerne store ambitioner, og opgaverne griber allerede om sig

Med det nye år har Mølbak Landinspektører fået ny adresse i Aarhus. Og det store rådgivende landinspektørvirksomheder har ambitiøse planer for det nye, aarhusianske team med sig i flyttekasserne.

– Vi har længe haft en ambition om at etablere en ny, permanent afdeling af Mølbak i Aarhus, siger Lars Gjøg Petersen, direktør i Mølbak Landinspektører, i en pressemeddelelse om rykket mod vest.

– Nu er tiden inde med de første medarbejdere, og vi ser frem til ikke blot at få kortere transport til vores mange arbejdsopgaver vest for Storebælt, men især også til her at rykke tættere på vores kunder i det daglige, tilføjer han.

Det nye Aarhus-team får 120 kolleger i Mølbak, hvoraf de 80 er ansat i Danmark. En stor del har base fra kontoret i henholdsvis København og Roskilde, og derudover har landinspektørfirmaet også kontorer i Køge, Næstved og Greve.

Vokseværk i vest

Vest for Storebælt har firmaet allerede et enkelt, etableret projektkontor i Aalborg, men nu er en ny nål altså sat i landkortet.

Den aarhusianske base har til huse på havnen i et kontorfællesskab, hvor Mølbak kan indgå samarbejdsprojekter med eksempelvis aktikter og landskabsarkitekter, ingeniører og IT-virksomheder.

Samtidig giver stedet mulighed for at udvide Aarhus-team, der allerede er fordoblet.

– Den umiddelbare ambition er at få 12-15 faste medarbejdere i vores nye aarhusianske filial, og heraf vil vi gerne have ansat halvdelen allerede inden udgangen af 2023. Det gælder først og fremmest rekruttering af landinspektører, men også kort- og landmålingsteknikere og studerende, siger Rune Andersen, der selv blev rekrutteret og tiltrådt som landinspektør og markedskoordinator til Aarhus-kontoret 1. december sidste år.

– Vi begyndte kun to, og vi er nu allerede fire, så vi er godt på vej, tilføjer han.

Rune Andersens første lokale kollega, Torben Grundfør Richter, der tidligere har arbejdet hos vejdirektoratet og senest har været selvstændig konsulent hos Odense Letbane, har allerede gennem et års tid været tilknyttet Mølbak. De to sidst kommende kolleger i den østjyske hovedstad er en kort- og landmålingstekniker samt endnu en landinspektør, som begge er
rekrutteret lokalt.

Opgaver griber om sig

Ud over at rekruttere nye medarbejdere og kolleger til teamet er den nye Aarhus-kvartet allerede i fuld gang med at løfte flere ekspropriationsopgaver i forbindelse med igangværende jernbaneprojekter i Vestdanmark, da Mølbak Landinspektører A/S er Ledende Landinspektør og rådgiver ved De Statslige Ekspropriations-kommissioner i forbindelse med etablering og modernisering af jernbaneanlæg i hele Danmark.

– Men vi har også allerede en del arbejdsopgaver for Aarhus Kommune. Eksempelvis udviklingsprojektet mellem kommunen og DSB om Perlekæden i og omkring Aarhus Banegård. Ligeledes har vi opgaver med Aarhus Letbane og de nye værkstedbygninger for DSB. Og så skal vi nu også i gang med scanningen i forbindelse med Marselisborg-tunnelen, fortæller Torben Grundfør Richter.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126