23948sdkhjf

Langt samarbejde bag ventilationsvalg

Da ventilationsentreprenøren Airteam skulle udføre kanalinstallationer på ATPs nye kontorbyggeri i Haderslev, så man mod den mangeårige samarbejdspartner Lindab Ventilation.
Konkurrencen mellem byggebranchens entreprenører er hård, og der er kamp om licitationerne. Derfor var det afgørende for ventilationsentreprenøren Airteam, at man kunne levere den bedste totaløkonomiske løsning, da firmaet stod som entreprenør på ventilationsarbejdet i ATP nye byggeri på Haderslev Havn.

- Det er klart, at kvalitetskomponenter koster mere. Omvendt er vi sikre på, at de produkter, vi benytter, ikke går på kompromis med byggeriets kvalitet. Vi valgte at samle alle leveringer hos Lindab Ventilation, og på den måde opnå favorable priser, som smitter af på totaløkonomien. Det gør samarbejdet til en god forretning, ikke kun for os, men også for byggeriets slutbrugere, siger projektleder fra Airteam, Brian Kortsen.

Valget af materialer fra Lindab Ventilation til projektet i Haderslev bunder i Airteams årelange samarbejde med virksomheden.

Ifølge Brian Kortsen betyder det mangeårige samarbejde, at firmaet kunne koncentrere sig om eget arbejde og ikke skulle bekymre sig om at dobbelttjekke alle leveringer og komponenter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094