23948sdkhjf

Totalrådgiver finder nye kaptajner efter fusion

Ny ledelsesstruktur skal styrke arkitekt- og ingeniørhuset BK Nord i fire kerneområder plus fremtidens byggeri

Ovenpå fusionen med arkitekthuset No. 57 i december 2022 blev arkitekt- og ingeniørhuset BK Nords nye strategi søsat, og nu er de nye ledere på plads i form af en fire mand høj ledergruppe.

Og med den nye ledergruppe følger nye ambitioner. 

– Vores strategi er at være involveret i flere projekter som totalrådgiver i modsætning til tidligere, hvor vores kunder typisk købte enkelte ydelser fra os. Derfor forstærker vi ledergruppen, så vi har endnu større indsigt i markedet i forhold til den nyeste forskning, trends og lovgivninger inden for brandsikrings-, konstruktions-, ingeniør- og arkitektrådgivning, fortæller adm. direktør René M. Larsen i en pressemeddelelse om ændringerne.

I den nye ledergruppe indgår Henrik Pedersen, salgs- og udviklingschef, Camilla B. Fugmann, kreativ og bæredygtighedschef, Kenneth M. Nielsen, tegnestue- og kvalitetschef og Christian Jeppesen, konstruktionschef. 

Henrik Pedersen er stifter af arkitekthuset No.57 og kom til BK Nord som led i fusionen af de to virksomheder i december sidste år, mens Camilla, Kenneth og Christian alle er rekrutteret internt.

Det nordjyske arkitekt- og ingeniørfirma med kontor i Aalborg har eksisteret siden 2009 og beskæftiger 27 medarbejdere.

Andet skridt

Med den nye ledelsesstruktur vil firmaet med egne ord skabe et tværfagligt miljø, der kan skabe synergi mellem virksomhedens fire fokusområder; konstruktion, brand, landbrug og fødevarer samt bæredygtigt byggeri.

Første skridt var at få No.57 ind som digitalt indfødte arkitekter med erfaring inden for bolig- og erhvervsbyggeri.

Nu er en optimering af totalrådgivningen næste step, hvor den nye ledergruppe får til opgave at skabe samhørighed på tværs af fagområderne.

– Det gør vi ved at have eksperter som tovholdere og et stærkt tværfagligt miljø. Med mere kvalitet i sparringen på tværs af afdelingerne, går vi efter at gøre vores totalrådgivning mere robust og skarpere, siger René M. Larsen.

Fremtidens byggeri

Ledelsesgruppen skal også være med til at sikre firmaet en plads på forreste række inden for fremtidens byggeri med større omtanke for klima og miljø. 

Her er Camilla B. Fugmann tiltænkt en vigtig rolle, lyder det.

Hun kom til BK Nord i februar 2022 med ti års erfaring som forsker og underviser i bæredygtig- og lavenergi-arkitektur ved Aalborg Universitet og er desuden DGNB-konsulent. Det sidste års tid har hun været med til at hjælpe firmaet kunder med at indtænke eksempelvis livscyklusvurdering (LCA) i deres byggeri.

Camilla B. Fugmann suppleres af er Christian Jeppesen, der gennem sine mange års erfaring med konstruktions- og ingeniørarbejde, har oplevet udfordringerne ved at tilføje bæredygtige tiltag i byggerier.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094