23948sdkhjf

Ventilationsspecialist styrker sin ledelse

Udvidelsen af ledelsen i WindowMasters sker for at sikre fortsat global vækst

WindowMaster, som sikrer frisk luft via naturlig ventilation til erhvervsbyggerier i Danmark og udlandet, udvider den daglige ledelse fra fire til syv medlemmer. 

- De tre nye ledere skal sikre fokus på vores vækststrategi på alle markeder, men nok så vigtigt sørge for, at vi er helt i front hvad angår bæredygtighed, som er vores ”license to grow”. Det handler ikke blot om klima og miljø, men også om diversitet og inklusion og i alle led af vores forretning fra materialer og leverandører over vores egen operation og til cirkularitet i vores salg og genanvendelse af produkterne. Det kræver de bedste hoveder og derfor er der også et nyt stærkere fokus på rekruttering, fastholdelse af medarbejdere og kultur, siger adm. direktør i WindowMaster, Erik Boyter, i en pressemeddelelse.

De tre nye ledere er Mia Brøndum, som skal varetage en nyoprettet funktion som Chief Business Development Officer. Hun har de seneste knap fem år været salgsdirektør for WindowMasters amerikanske selskab og får nu forretningsudvikling på tværs af alle markeder som sit ansvarsområde. 

Irina Torres er ansat i en nyoprettet stilling som Chief Sustainabillity Officer. Hun kommer fra en lignende stilling hos Rockwool.

Endelig er Christa Dahl-Jensen Plambek blevet ansat i en nyoprettet stilling som Chief People & Culture Officer. Hun kommer fra en stilling som HR-direktør i Schindler Group. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141