23948sdkhjf

Investor om nyt feriecenter: - To år fra byggestart til alt står klar

De tidligere ejere af entreprenørfirmaet Raunstrup samt husbyggeren Skanlux er blandt en kreds af investorer, der står klar med 120 mio. kr.

Endnu et feriecenter er på vej på Djursland. Denne gang i Fjellerup ved halvøens nordlige kyst og tæt på Djurs Sommerland, hvor en gruppe investorer satser på store ferieboliger med plads til flere familier samt en række fællesarealer og -faciliteter.

Familien Glerup, som i 2021 solgte entreprenørfirmaet Raunstrup til Enemærke & Petersen, er hovedkraft og ejer af grunden, hvor man vil opføre de 18 boliger på mellem 240 og 400 kvm, alle med pool og wellness-område.

- Vi er klar med de 120 mio. kr., og vi vil gerne i gang måske til vinter, men ellers til foråret. Udgangspunkt er, at der går omkring to år fra byggestart til hele feriecentret er klar. Men nogle af boligerne bliver klar inden da, og dem vil vi begynde at leje ud, når de står færdige, siger Mikael Glerup, direktør i Glerup A/S, til Randers Amtsavis.

Ferieboligerne skal opføres af en anden af investorerne, husbyggeren Skanlux, der nok er mest kendt for at opføre feriehuse af den store slags rundt om i landet.

Ejerskabet står til at blive fordelt med 60 pct. til familien Glerup, 25 pct. til en endnu unavngiven investor, Skanlux får en mindre ejerandel ligesom flere andre mindre investorer.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094