23948sdkhjf

Investor og typehuskæmpe melder færdigt arbejde med 142 rækkehuse

Der er allerede 142 rækkehuse. Nu bygges der også dobbelthuse

Tre år er gået, siden den første spade blev stukket i jorden i Helsinges nye boligområde, Ammendrup Park. På den tid er den 200.000 kvm store grund i det sydlige Helsinge gået fra at være bart markområde til en lille ny bydel.

Investoren Stensdal Group og typehuskæmpen Huscompagniet melder nu, at den sidste mursten er lagt, og at det sidste sæt nøgler er blevet overrakt til områdets 142 rækkehuse.

Selvom området fortsat er et stykke fra at nå sin fuldendte form, så anser Stensdal Group opførelsen og udlejningen af det sidste rækkehus som en milepæl, da der er tale om selskabets største boligprojekt til dato.

- Det er absolut et stort øjeblik for os, fordi det markerer, at vi nu er i mål med første projekt af flere, hvor vi udvikler lejeboliger til vores egen portefølje. At vi så også er nået hertil med området på så kort tid, er helt vildt, udtaler Stensdal Groups adm. Direktør, Søren Stensdal, i en pressemeddelelse.

Ammendrup Park tæller 142 rækkehuse og knap 90 parcelhusgrunde. 

På grund af den store efterspørgsel udvider Stensdal Group i samarbejde med Huscompagniet med yderligere 22 dobbelthuse, som forventes at være indflytningsklare i andet kvartal 2024.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078