23948sdkhjf

Tredje almene helhedsplan i år: Farum-entreprenør skal renovere 99 boliger

Tilgængelighedsboliger spiller en rolle både ude og inde, når der skal renoveres i Albertslund

Efter standstill og lidt udvidet sommerferie kan Adserballe & Knudsen fortælle, at firmaets folk får deres daglige gang i boligafdelingen Toften i Albertslund.

Farum-entreprenøren har vundet renoveringen af 99 boliger i afdelingen, som hører under Vridsløselille Andelsboligforening/Bo-Vest. Arbejdet strækker sig ifølge planen fra starten af 2024 og til andet kvartal 2026.

Entreprisen omfatter blandt andet ombygning af 11 af de 99 boliger til tilgængelighedsboliger. Det sker i stueetagen, hvor boligerne bliver indrettet efter nye tilgængelighedskrav og med ny niveaufri adgangsvej fra gårdrum.

Udearealerne indrettes også til de nye tilgængelighedsboliger med stier op til boligerne, og gårdrum renoveres med ny ophold, leg og beplantning.

Tredje helhedsplan i år

Arbejderne omfatter også komplet udskiftning af vand og varmeinstallationer og etablering af ventilation. I tagrum udskiftes al isolering, og der etableres nye ventilationsrum til ventilationsanlæg, og på taget lægges ny tagbeklædning.

Udvendigt skal dele af facaden omfuges, og gavle skal efterisoleres. Desuden skal de eksisterende altaner nedrives og erstattes af nye tidssvarende altaner, mens franske og spanske altaner udskiftes eller lukkes.

Toften er den tredje almene helhedsplan, som Adserballe & Knudsen skriver under på i år.

I marts løftede Farum-entreprenøren for renoveringen af den almene boligafdeling Tøndehvælv for Ballerup Ejendomsselskab. Tidligt i juli annoncerede selskabet så, at man for Lejerbo skal står for en gennemgribende renovering af den almene boligafdeling Møllebakken i Hillerød.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156