23948sdkhjf

Tidsplanen skrider igen under nyt rådhus

Entreprenør og bygherrerådgiver er ikke enige om, hvornår Vordingborg Kommunes nye rådhus kan stå klar

400 medarbejdere, foreninger og borgere i Vordingborg Kommune må væbne sig med tålmodighed. Igen. Kommunens nye rådhus, Borgernes Hus, står modsat tidligere udmeldinger ikke klar i oktober måned.

Hvornår, ansatte og andre brugere kan rykke ind i lokalerne, er der dog ikke enighed om.

Hovedentreprenøren, G.V.L. Entreprise, har meddelt kommunen, at de først kan levere et helt færdigt hus medio marts 2024.

Kommunens byggerådgiver, Rambøll, er mere forsigtig i sin vurdering og melder, at byggeriet muligvis først står færdigt til indflytning i 2. kvartal 2024.

Direktør i Vordingborg Kommune Mads Young Christensen oplyser i en pressemeddelelse, at kommunen og hovedentreprenøren er uenige om årsagen til forsinkelsen, og om hvem der bærer risikoen for denne.

Allerede forsinket

Det er ikke første gang, at rådhusbyggeriet på Valdemarstorvet i Vordingborg er blevet forsinket.

Bygningen skulle egentlig have stået klar denne sommer. I starten af året måtte kommunen dog rykke datoen til medio oktober.

- Vi arbejder lige nu på at afklare og komme til enighed med vores hovedentreprenør om årsagen/årsagerne til den forventede forsinkelse og forventer at melde ud om dette, så snart det er muligt, lød det dengang fra Mads Young Christensen.

Når det nye rådhus – Borgerne Hus står klar, skal det rumme knap 400 medarbejdere fra Vordingborg Kommune, som i dag sidder spredt på flere forskellige lokationer rundt i kommunen. Udover at samle flere borgernære funktioner under samme tag arbejdes der også på at give plads til, at kommunens foreninger kan benytte flere af husets faciliteter.

Læs meget mere om sagen og parternes udlægning på Building Supplys søstermedie Licitationen:

Forsinket igen: Entreprenør og kommune uenige om rådhusproblemer

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125