23948sdkhjf

300 gæster fejrede 270.000 kvm transportcenter

Alle bygninger er rejst i fuld højde på det store parkerings- og transportknudepunkt Recharge City 

For et år siden blev det første spadestik taget til det, der skal blive til parkerings- og opladningscenteret Recharge City. Det store anlæg etableres på en 270.000 kvm grund ved afkørsel 57 Horsens Syd på motorvej E45. Her var 300 gæster mødt op for at fejre rejsegilde tirsdag den 12. september.

HM Entreprenør, der står bag transportcenteret, som både vil inkludere et hotel, restauranter, værksteder og plads til 450 lastbiler, har fokus på at sikre gode forhold og ordentlige faciliteter for lastbilchauffører.

EU-støtte i millionskala og opbakning fra både Horsens og Hedensted Kommune samt Vejdirektoratet banede vejen for projektet allerede fra start.

Nu er alle bygninger rejst i fuld højde, og der er under et halvt år til den officielle åbning i første kvartal af 2024.

Allerede nu har flere aktører underskrevet lejekontrakter for erhvervslokaler i Recharge City. Zleep Hotels åbner et hotel med 164 værelser, Circle K åbner en stor butik og får både en ladepark, et tankanlæg og en vaskehal. Desuden er to ud af tre restaurantlokaler allerede lejet ud, og udlejningen af kontorlokaler og værkstedsfaciliteter er i fuld gang.

Recharge City skal være et sted, hvor lastbilchauffører kan hvile under ordnede forhold. Derfor vil den store parkeringsplads have adgangskontrol, indhegning og 24-timers overvågning. Chaufførerne vil også få adgang til rene og pæne bade- og toiletforhold samt en chaufførlounge, hvor de kan tilberede deres egen mad eller slappe af.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203