23948sdkhjf

Velux hyrer ny hollandsk underdirektør

Det er en erfaren herre, som bliver en del af den øverste ledelse i Velux gruppens afdeling for kommercielle bygninger

Navnet på den nye underdirektør i Velux Commercial er Bart Goetzee.

Den 53-årige hollænder skal bringe sin erfaring i spil Velux-divisionen, som arbejder med kommercielle bygninger, Velux Commercial.

Bart Goetzee kommer fra en stilling som adm. direktør for SDC, en global aktør inden for automatiske indgangssystemer. Derudover har han erfaring fra andre internationale virksomheder, der opererer med B2B-projektsalg.

- Virksomhedens formål om at transformere rum med dagslys og frisk luft motiverer mig meget. Jeg ser frem til at levere de bedste dagslys- og ventilationsløsninger til skoler, kontorer og industrielle og offentlige bygninger, siger Bart Goetzee i pressemeddelelse.

Om Velux Commercial

Velux Commercial er en division i VELUX Gruppen, der blev etableret i 2019, og består af de tidligere JET-, Vitral- og Velux Modular Skylights organisationer.

1.100 medarbejdere arbejder inden for produktion, salg og globale supportfunktioner i 15 lande og tilbyder at hjælpe byggefagfolk gennem hele processen fra specifikation til levering og vedligeholdelse af dagslys- og ventilationsløsninger.

Velux Commercials produktprogram spænder fra avancerede skræddersyede glasløsninger til prestigefyldte arkitektoniske bygninger til ovenlyskupler og rytterlys til industri- og landbrugsbygninger og lagerbygninger.

Kilde: Velux Commercial

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078