23948sdkhjf

Storcenter med vokseværk: Kabler og rør har voldt problemer

Gravemaskinerne har kørt på højtryk i området omkring Kolding Storcenter, som er i gang med en større udvidelse, der trods flere udfordringer holder tidsplanen

8000 kvm. 

Så stor bliver udvidelsen af Kolding Storcenter, der begyndte for et halvt år siden. 

Starten har dog været en lidt mere udfordrende, end hvad man havde håbet på. Især el- og vandkabler har skabt udfordringer, skriver Vejle Amts Folkeblad.

- De indledende øvelser er gået med at få ryddet hele området, og det viste sig så, at der var lidt uforudsete udfordringer undervejs i skikkelse af nogle kabler. Så det er også sket, at man har gravet elkabler til centret og vandkabler over, siger Carsten Lindblad, som er centermanager i Kolding Storcenter, til mediet. 

Men det er ikke kun kabler, som ifølge Vejle Amts Folkeblad har voldt problemer.

Under gravearbejdet stødte man også på noget gammelt rørføring, som leder til storcenterets sprinklersystem.

Men trods de mange udfordringer, så holder man tidsplanen. Det skyldes blandt andet, at man eksempelvis er gået fra en fire-dages til en fem-dages arbejdsuge for håndværkerne, lyder forklaringen ifølge mediet. 

I dag er selve soklen blevet støbt og står færdig, og derfor kan man inden for de næste par uger begynde at rejse væggene på byggeriet. 

Derfor forventer storcenteret også, at Ilva og Leos Legeland, som er de nye lejere, kan byde gæster velkommen til maj næste år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094