23948sdkhjf

Jysk boligbygger vinder totalentreprise i Allerød

JCN Bolig har netop underskrevet en betinget totalentreprisekontrakt på opførelse af projektet Kulturtorvet

En levende bymidte. 

Det er hvad borgerne i Allerød Kommune kan se frem til, når byens nye kulturtorv står færdig i 2025.

Ved årsskiftet havde AkademikerPension og Kuben Management, som henholdsvis er bygherre og bygherrerådgiver, udvalgt tre totalentreprenørkandidater.

De tre kandidater har hver især skulle komme med oplæg på, dels hvordan skitseprojektet kunne realiseres, og dels hvordan ambitionerne om at reducere CO2-aftrykket i forhold til traditionelt byggeri kunne indfris.

Og valget er altså faldet på JCN Bolig, som har hovedkontor i Aarhus. Et valg, som glæder ejendomschef i AkademikerPension, Søren Møller-Larsson.

- Succesen af vores ejendomsprojekt afhænger af et fokuseret og målrettet samarbejde. Vi ser samtidig samarbejdsmodellen med JCN Bolig og vores andre samarbejdspartnere som vigtig for at lykkes med at inkorporere vores visioner for et mere bæredygtigt projekt og samtidig have snor i økonomien, siger Søren Møller-Larsson i en pressemeddelelse.

Hele projektet er anslået til at koste 300 mio. kr., og indebærer 10.090 kvm bygning med 102 boliger og 3.070 kvm kælder med tilhørende befæstede og ubefæstede udenomsarealer i fuldstændig og færdiggjort stand.

Fakta om projektet

Teaterhuset - en ca. 6.487 m² karrébygning i fire etager med tilbagetrukket facade og fremspring, der giver attraktive tagterrasser i direkte tilknytning til boligerne. Arealet fordeler sig med ca. 800 m² offentlige lokaler og 60 boliger. Herudover er der parkeringskælder under hele bygningen.

Biografboligerne - en ca. 1.977 m² bygning på fire etager med 27 boliger, der bl.a. er kendetegnet ved det markante shedtag.

Bibliotekshusene - en ca. 1.625 m² bygning i tre etager med ca. 200 m² grey-box café i stueetagen. Der er tale om 6 stk. et-plans boliger i stueplan og 9 stk. to-etagers boliger på første og anden etage.

JCN Bolig

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11