23948sdkhjf

Bygge- og betonkæmpe slår sig ned med ny afdeling

En ny afdeling i Aarhus er realiteten for DS Gruppen, der går efter yderligere vækst

DS Gruppen åbner nyt kontor i Aarhus. Afdelingschef for DS Parkeringshuse, Jonas Bang Eriksen, får fast base på kontoret og ansvaret for den daglige drift. 

- Jeg har glædet mig meget til at komme til Aarhus, hvor afsættet for projektering og byggeri af parkeringshuse er godt. Her i huset vil der også være kollegaer, der har deres speciale i stålkonstruktioner og betonelementer, hvilket vil fremme samarbejdet på tværs af vores selskaber og styrke vores leverancer yderligere, siger Jonas Bang Eriksen i en pressemeddelelse. 

Kort om DS Gruppen

DS Gruppen består af virksomhederne DS Stålkonstruktion, DS Stålprofil, DS Flexhal og DS Elcobyg. 

Hovedkontoret er i Hobro. Dertil kommer kontorer i Aarhus og Albertslund samt salgskontorer i Norge og Tyskland og design i Polen og Slovenien. 

DS Gruppen beskæftiger mere end 850 medarbejdere og er en del af Goldbeck.

Kilde: DS Gruppen

Ifølge Kent Hejn Kristensen, adm. direktør i DS Gruppen, er åbningen af Aarhus-kontoret en del af koncernens strategi for 2030, der sigter mod at blive branchens bedste arbejdsplads.

- Vi er glade og stolte over at åbne kontor i Aarhus. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med erhvervslivet og kommunen i området om spændende byggeprojekter samt leverancer af stål og beton. Dette træk styrker vores engagement i byen og bidrager til vores mål om at skabe en sund forretning med glade medarbejdere, siger han. 

Ifølge Anette Storm, direktør i DS Flexhal, har koncernen mange medarbejdere, der bor i området. 

- Vi ønsker at gøre det nemmere for vores medarbejdere at balancere arbejds- og privatliv, siger hun, mens Thomas Rasmussen, adm. direktør i DS Stålprofil A/S, påpeger, at koncernen med kontoret også vil tættere på uddannelsesinstitutioner.

- Aarhus er kendt for et talentfuldt og dynamisk uddannelsesmiljø, og vi vil gøre det attraktivt at arbejde tæt sammen med de studerende – både under og efter uddannelsen, siger han. 

Aarhus-kontoret er beliggende på Egsagervej 6 i Aabyhøj og blev indviet 3. november. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109