23948sdkhjf

Skana Entreprise flytter hovedkontoret

Nye lokaler i Glostrup skaber plads til vækst – både fysisk og på bundlinjen.
Skana Entreprise a/s har pr. juni 2013 skiftet lokaler og adresse til Ejby Industrivej 2 i Glostrup.

Fredag i sidste uge var der indvielse i de nye lokaler, der sikrer god plads til arbejdspladser, mødefaciliteter, kantine og arkivopbevaring.

- Vi går en tid i møde, hvor vi skal arbejde effektivt for at få nye opgaver i hus og styrke bundlinjen. Nu har vi rammerne for at yde vores absolut bedste. Det nye kontor har en central placering i forhold til vores kunder, vores afdelingskontor i Kr. Hyllinge og vores moderselskab, Engsø Gruppen, i Herlev. Det giver os gode betingelser for at skabe succes, siger administrerende direktør Peer Kisbye.

Langsigtet løsning
Skana Entreprise omsatte sidste år for 113 mio. kr. og tog hul på 2013 med en ordrebeholdning på cirka 150 mio. kr. Den 2. april i år tiltrådte den tidligere MT Højgaard-direktør, Søren Vange, i en nyoprettet stilling som projektdirektør, hvilket markerede næste fase af Skanas vækststrategi.

Med de nye lokaler fortsætter Skana Entreprise denne udvikling gennem en langsigtet løsning, hvor der er plads til, at virksomheden kan vokse – både fysisk og på bundlinjen. Alle ressourcer er samlet ét sted, hvilket skal skabe bedre overblik og højere effektivitet i hverdagen.

Det er Skana Entreprises søsterselskab, Jönsson Invent, der står bag indretningen af de nye lokaler. Overalt er den fine designlinje fastholdt helt ned til mindste detalje, med tydelig skiltning af kontorets rumfunktioner. Alle kontorer er indrettet med glasvægge ud mod kontorgangen, så der skabes et lyst og sammenhængende kontorlandskab, samtidig med, at den enkelte kan få arbejdsro, når der er behov.

Telefonnumre og mailadresser til Skana Entreprise forbliver uændrede.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097