23948sdkhjf

Rådhusbyggeri ramt af Engsø-konkurs

Byggeriet på Kalundborgs nye rådhus bliver yderligere forsinket af konkursen i Skana Entreprise, et af tre selskaber Ensgsø Gruppen erklærede konkurs sidste uge.
Sidste uge begærede Engsø Gruppen tre selskaber - Skana Entreprise a/s, Engsø Vest a/s og Svend Mortensen a/s - konkurs i bestræbelserne på at sikre de sunde dele af forretningen.

Læs mere: Engsø Gruppen begærer tre selskaber konkurs.

Siden har kuratorerne arbejdet på at danne sig et overblik over, hvilke projekter der bliver berørt af konkurserne.

Læs mere: Engsø-konkurser sætter projekter i stå.

Allerede nu står det dog klart, at opførelsen af nyt et rådhus i Kalundborg bliver forsinket af konkursen i Skana Entreprise, der havde tømreentreprisen på projektet. Det skriver sn.dk.

Ukendt tidsplan
Preben Christensen, teamleder for Organisation og Kommunikation i Kalundborg Kommune, forklarer avisen, at kommunen ikke står til direkte tab på konkursen i Skana Entreprise, da man opererer med bagudbetaling. Om en ny entreprenør vil acceptere samme pris er dog endnu uafklaret.

Selvom det konkursramte firma også var tæt på at være færdig med tømredelen, står det endnu ikke klart, hvordan det påvirker de andre dele af rådhusprojektet .

- Nu skal kuratorerne lige have lov at tænke sig om. Men jeg gætter på, at vi midt i næste uge (uge 43 red.) får at vide, om vi må sætte andre håndværkere på, så de kan gøre det færdigt, siger Preben Christensen til sn.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078