23948sdkhjf

Bygningsstyrelsen vælger vinder af milliardudbud

Genganger vinder Bølge 3 af statens facility management

Fra den 1. maj 2024 skal ISS levere serviceydelser som indvendig vedligehold, udendørsarealer, kantine, rengøring, og meget mere til omkring 60 statslige institutioner rundt om i hele Danmark.

Med andre ord har Bygningsstyrelsen udpeget ISS som leverandør til Bølge 3 af statens facility management. Kontrakten løber i syv år og har en samlet værdi på lige over 1,5 mia. kr.

- ISS er en stærk og meget erfaren spiller på markedet, som vi i dag har et godt samarbejde med på Bølge 1 af statens facility management, udtaler vicedirektør i Bygningsstyrelsen Mette Balling Lisby i en pressemeddelse.

- ISS vinder, fordi pris og kvalitet igennem hele deres tilbud går hånd i hånd. Samtidig ser vi en række ambitiøse og realistiske mål inden for den grønne omstilling, forklarer hun også.

Udover ISS var Coor prækvalificeret til at byde på Bølge 3, som er den sidste af de i alt tre udrulningsbølger af statens facility management. Første bølge vandt ISS Facility Services, mens det andet gik til Coor Service Management.

Den endelige kontraktindgåelse sker den 22. november 2023 efter udløb af standstill-perioden.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094