23948sdkhjf

YIT bliver til Caverion

En af Danmarks førende teknikentreprenør-, installations- og servicevirksomheder, YIT, skifter nu navn. YIT bliver fremover til Caverion.
Baggrunden for navneskiftet er en opsplitning af den finske koncern. Det betyder, at det danske selskab, der er en del af Building Services Northern Europe, går sammen med Building Services Central Europa i en ny koncern med navnet Caverion. For de danske kunder får selskabs- og navneændringen ingen betydning.

- Med vores nye selskabskonstruktion bliver vi i Danmark en del af et selskab, der alene fokuserer på de ting, vi laver, nemlig at få bygninger til at fungere optimalt og økonomisk forsvarligt i hele deres livscyklus. Vi kommer f.eks. tættere på vores kolleger i Tyskland, og vores kunder vil få gavn af den videndeling og det samarbejde, vi fremadrettet vil opleve på tværs af landene, siger administrerende direktør Peter Rafn.

Fokus: Livscyklus
Når YIT’s velkendte blå logo fra den 1. juli og hen over sommeren bliver udskiftet med Caverions mørkeblå, cirkulære pil, bliver der sat en tyk streg under Caverions fremtidige fokus: Bygningernes livscyklus.

- Vi designer, implementerer og vedligeholder de mest brugervenlige og energieffektive løsninger til bygninger og industrianlæg. Vi står efterfølgende klar til at overtage ansvaret for driften, så vores kunder kan fokusere på deres kerneforretning. Caverions kerneforretning er nemlig at få bygninger til at fungere, siger Peter Rafn.

ESCO og OPP vigtige elementer i fremtiden
Outsourcing, Energioptimering og Facility Management
Caverions kernekompetencer er el, vvs, klima, sikring og automation i bygninger og industrianlæg. Caverion arbejder også indenfor olie og gas samt marine. På tværs af kernekompetencerne er Caverions forretningskoncepter koncentreret om energioptimering, teknisk outsourcing, og facility management.

Blandt energioptimeringsprojekterne har Caverion særlige spidskompetencer indenfor ESCO, virksomheden har blandt andet drevet Danmarks største ESCO-projekt for Halsnæs Kommune. ESCO- og OPP-projekter er således en vigtig del af Caverions fremtidige strategi, der udover at indeholde overvejelser om mulige opkøb først og fremmest handler om at skabe vækst i den eksisterende forretning.

Fakta om Caverion
Caverion Danmark A/S er en af Danmarks førende teknikentreprenør-, installations- og servicevirksomheder med landsdækkende aktiviteter indenfor el, ventilation, køl, vvs, sikring, automation, teknisk outsourcing, facilities management og energi.

Caverion designer, udvikler og vedligeholder brugervenlige og energieffektive løsninger til bygninger og industrianlæg samt marine og offshore. Virksomheden skaber værdi for sine kunder ved at levere komplette, sammenhængende og intelligente løsninger. Virksomhedens styrker omfatter teknologiske kompetencer og kundeorienteret service til alle bygningssystemer i hele ejendommens livscyklus.

Caverion beskæftiger cirka 1.000 medarbejdere fordelt på to hovedadresser i Fredericia og Skovlunde samt 14 servicecentre placeret i de større danske byer. Caverion havde i 2012 en omsætning på 1 mia. kr.

Caverion A/S er en del af Caverion-koncernen, som blev grundlagt 1. juli 2013 efter opsplitningen af YIT-koncernens to enheder Building Services og Industrial Services.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11