23948sdkhjf

Dialux renoverer gulvet i supermarkedet

Renovering af stengulve i detailbutikker fylder stadig mere i ordrebogen hos Dialux.
I mange år har stengulve af typen marmorsplit været en fast bestanddel i de danske detailbutikker. Især supermarkeder er glade for de slidstærke gulve, der kan modstå det meste. Umiddelbart er marmorsplit ikke et ønskeunderlag for en specialist i gulvrenovering, men det er alligvel et område i fremgang for Dialux A/S. Medejer Henrik Handest udtaler:

- Vi kan tydeligt mærke, at butikskæderne er begyndt at prioritere gulvrenovering højere. Marmorsplit kan holde næsten for evigt, men det skal stadig renoveres løbende, hvilket mange ikke tror. Det forringer indkøbsoplevelsen, hvis vognen med varer hopper og buldrer afsted på et slidt underlag. Det er mange butikschefer blevet bevidste om, siger Henrik Handest.

Det er især i forbindelse med totalrenovering og udvidelse af butikker, at detailhandlen er blevet bedre til at få gulvet tænkt med i den færdige løsning. Det seneste år har gulvfirmaet med afdelinger i Thisted og Herning renoveret gulve i både Rema1000, SuperBrugsen og Kvickly. Henrik Handest fortsætter:

- Skal en butik bygges om, er det oplagt at foretage en renovering af gulvet i samme ombæring. Ellers bliver det sjældent gjort senere. Marmorsplit skal behandles for at fremstå med en jævn og glat overflade. Hvis man ikke er opmærksom på det, bliver stenen svær at vedligeholde og slitagen bliver endnu mere synlig og mærkbar, siger Handest og tilføjer, at revner og mærker i gulvet ikke kan undgås, når der er stor gennemstrømning af materiel i form af indkøbsvogne og palleløftere.

Opgaverne i detailbutikkerne går primært ud på udbedring af skader, slibning og afsluttende polering, så gulvet får en pæn ensartet glans igen. Samtidig er rådgivning om stenpleje i høj grad også på dagsordenen. Handest forklarer.

- Det handler om, at holde gulvet så flot og praktisk som overhovedet muligt. Når vi har foretaget en renovering, fortæller vi også hvordan gulvet skal behandles for at kunne fremstå som nyt de næste mange år. Et ældre stengulv kan sagtens skinne som var det lagt i går, men det kræver mere end almindelig gulvvask, slutter Handest.

Dialux A/S har siden 2001 renoveret og monteret stengulve i hele Norden. Virksomheden har afdelinger i Thisted og Herning, og er skandinavisk eneforhandler af tyske Moeller Stone Care´s stenplejemidler. Dialux A/S har et omfattende netværk af fliseforhandlere og arbejder sammen med italienske producenter af natursten. Alle stenleverandører er CE-mærkede.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094