23948sdkhjf

Stor renoveringsopgave til Dialux Gulve efter skybrud

Dialux Gulve A/S har netop færdiggjort en stor renoveringsopgave hos Dansk Sygeplejeråd, hvor sidste års store skybrud havde forårsaget en omfattende vandskade.
Den 2. juli 2011 er en dato som huskes af mange boligejere. Det var dagen hvor især Sjælland og København blev hårdt ramt af oversvømmelser. Det store skybrud gik også ud over Dansk Sygeplejeråd i indre København.

- Efter d. 2. juli havde vi en del renoveringsopgaver hos både virksomheder og private. Alle havde fået vandskader på stengulve, men hos Dansk Sygeplejeråd var det mere end som så, fortæller Peter Glarmbæk, partner i Dialux Gulve.

I kælderen på Sankt Annæ Plads, hvor Dansk Sygeplejeråd har holder til, var der monteret 700 m² italiensk Carrara marmorgulv som er noget af det ypperste indenfor natursten.

Den helt store omgang
- For sten-entusiaster som os, var det hårdt at se. Vi havde ikke tårer i øjenkrogen, men det var tæt på. Gulvet var decideret hærget efter oversvømmelsen, og gløden i stenen var fuldstændig forsvundet. Carrara gulvet skulle have den helt store omgang for at blive reddet, siger Peter Glarmbæk og fortsætter:

- Vi lavede planslibning og polering af de 700 m² med en efterfølgende imprægnering der fremover gør gulvet modstandsdygtigt overfor vand og snavs. Det var en større opgave, også fordi at gulvet var så medtaget. Vi har måttet lave det af flere omgange, men resultatet er blevet særdeles tilfredsstillende og Dansk Sygeplejeråd har igen fået et flot gulv.

Hos firmaet med afdelinger i Herning og Thisted prøver man at gøre opmærksom på, at et naturstensgulv altid kan bringes tilbage til det oprindelige udseénde, selv efter en stor vandskade.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11