23948sdkhjf

Totalentreprenør buldrer frem i nyt regnskab: Lander sit bedste resultat nogensinde

Mens 2022/23 har budt på markant vækst hos Arpe & Kjeldsholm A/S, er forventningerne lidt lavere i indeværende regnskabsår

Det er buldret frem for Arpe & Kjeldsholm A/S i virksomhedens nyeste regnskab.

Virksomheden, der gør sig i totalentrepriser og bygherrerådgivning for professionelle kunder, løfter omsætningen med over 400 mio. kr.

Mere præcist er toplinjen forbedret fra 486,5 mio. kr. til 902,6 mio. kr. i 2022/23.

Samtidigt mere end fordobler entreprenøren sit resultat før skat. Det fra 30,5 mio. kr. til 66 mio. kr., som desuden er virksomhedens bedste nogensinde og ifølge ledelsen "væsentligt over forventningerne". 

Forventningen har ifølge ledelsesberetningen været et resultat før skat på 35 mio. kr. 

Kort om Arpe & Kjeldsholm A/S

Selskabet blev stiftet af Allan Arpe og Tim Kjeldsholm i 2003. Efterfølgende er Thomas Sørensen og Patrick Beck begge indtrådt i partnerkredsen, mens Morten Vagnø er finansdirektør. 

Hovedaktiviteten udgøres af totalentrepriser og bygherrerådgivning for professionelle kunder, og arbejdet udføres primært i Storkøbenhavn. 

Selv har virksomheden til huse i Carlsberg Byen, hvor Arpe & Kjeldsholm har været og er involveret i flere byggerier. 

Andre tidligere projekter tæller omdannelsen af Falck A/S' tidligere hovedkvarter til hotel og opførelse af Tivoli Congress Center, mens øvrige aktuelle projekter blandt andet omfatter totalentreprisen på udvidelsen af Mærsks hovedkontor. 

Kilde: Virksomhedens seneste årsrapport og hjemmeside

Forventer tilbagegang

Ind spiller et højere aktivitetsniveau end forventet, og at dækningsbidraget på "en række igangværende entrepriser" er bedre end budgetteret. 

"Ydermere har ændringerne på de finansielle markeder bl.a. ført til, at Selskabet dels har opnået en renteindtægt på den løbende overskudslikviditet kombineret med, at der også er opnået et fornuftigt afkast på selskabets værdipapirbeholdning", lyder det. 

Foruden de forbedrede regnskabstal er medarbejderstaben vokset. Det fra i gennemsnit 44 medarbejdere til 50 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forventningen til indeværende er et fortsat højt aktivitetsniveau indenfor totalentrepriser, mens der forventes et lavere aktivitetsniveau indenfor bygherrerådgivning. 

På resultatsiden er forventningen en bundlinje før skat på 50-55 mio. kr.

ARPE & KJELDSHOLM A/S
Regnskabsår 2022/23 2021/22
mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning 902,6 486,5
Bruttofortjeneste 109,7 86,6
Resultat af primær drift 57,1 40,7
Resultat før skat 66,0 30,5
Årets resultat 51,7 23,9
Egenkapital 126,7 110,0
Antal ansatte 50 44
Kilde: CVR

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109