23948sdkhjf

Thorn får ordre på 3.000 LED-gadelamper

Belysningsleverandøren Thorn skal levere mindst 3.000 LED-armaturer til vej- og gadebelysning i Køge og Holbæk kommuner. Holbæk bruger i alt over 100 mio. kr. på renovering af vej- og gadebelysningen.
De første gadelygter med LED-amarturer fra Thorn Lighting er allerede ved at blive installeret i Holbæk Kommune. Her er belysningsleverandøren blevet udvalgt til foreløbig at levere mellem 2.000 og 2.500 armaturer til renovering af gade- og vejbelysningen i kommunen. Hele projektet, der inklusiv kabellægning, installering og lysstyring, har en samlet værdi på over 100 mio. kr., skal være afsluttet i december 2013.

Det samme skal et andet projekt i Køge Kommune. Her er Thorn påbegyndt leverancen af mellem 800 og 900 LED-armaturer til blandt andet Bjæverskov og Banestien

- Ordrene er en tillidserklæring fra vores kunder, og det er vi naturligvis glade for og stolte over. Det viser, at vi har den rette kombination af et bredt sortiment, konkurrencedygtig pris, god kvalitet, service og det rigtige set-up, når vi kan levere belysningsløsninger til en hel kommune. Vi oplever derfor lige nu stor interesse og efterspørgsel, og vi er kun lige begyndt, siger direktør hos Thorn Lighting, Michael Schmidt.

Han henviser til, at kviksølvslyskilder ifølge et EU-direktiv skal udfases i 2015, så det er aktuelt for kommuner og forsyningsvirksomheder at se sig om efter alternativer.

SEAS NVE står for projekterne
Gadebelysningen i Holbæk og Køge varetages af energiselskaber, som har budt ind på opgaven, men repræsentanter fra kommunen har aktivt været med til at vælge, hvilke gadelamper og armaturer de ønsker. Herefter foregår projektsamarbejdet direkte mellem Thorn og det pågældende energiselskab. I begge kommuner står energiselskabet Seas Nve helt eller delvist for projekterne.

- Vi går efter leverandører, som ud over den rette pris, kvalitet og sortiment, også kan være en tæt samarbejdspartner. Hos Seas Nve arbejder vi med langsigtede løsninger, der giver optimal værdi for vores kunder og ejere, da vi er et andelsselskab. Her er det vigtigt at have en stærk leverandør på sidelinjen, som kan hjælpe os. Ikke kun nu, men også flere år fremover, siger Jesper Ravsbjerg, Key Account Manager i Seas Nve.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.27