23948sdkhjf

Ny byggeri-direktør i Alectia

Per Christensen får ansvaret for knap 300 medarbejdere og en lang række spændende projekter i Alectias Byggeri-division.
46-årige Per Christensen kommer fra en stilling som Vice President for Byggeri Øst i Cowi og har tidligere været afdelingsdirektør for Planning & Design i Region Syd hos Grontmij. På CV’et står desuden projektchef hos Hoffmann i Aarhus, hvor han primært har arbejdet med erhvervsprojekter i totalentreprise.

- Vi ser frem til at hilse Per velkommen i Alectia. Han har en solid ledelseserfaring, et indgående kendskab til byggebranchen og markedskontakter på flere plan til både bygherrer, arkitekter og entreprenører. Per har herudover stor erfaring i at arbejde med produktionsapparat, projekteksekvering og faglig kvalitet, siger administrerende direktør i Alectia, Jesper Mailind.

Per Christensen tiltræder sin nye stilling den 15. august, og han kommer dermed til at stå i spidsen for en afdeling, som bl.a. rådgiver på Multimediehuset Urban Mediaspace i Aarhus, Microsofts nye hovedsæde i Lyngby samt flere nye hospitaler. Alectia har desuden netop vundet en rammeaftale om landsdækkende ingeniørbistand til DR.

- Som virksomhed er Alectia inde i en spændende udvikling, som jeg rigtig gerne vil være en del af. Jeg kender branchen indefra og mener bestemt, at jeg kan bidrage positivt til den fortsatte udvikling af Byggeri-divisionen sammen med den øvrige ledelse og ikke mindst medarbejderne i Alectia, siger Per Christensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094