23948sdkhjf

Munck Asfalt henter ny adm. direktør

Ejer Hans Christian Munck slipper igen tøjlerne i asfaltforretningen

Anders Fynboe tager livtag med en branche, der har været igennem nogle meget hårde år, i rollen som ny adm. direktør i Munck Asfalt. 

Han overtager stillingen fra ejer og koncerndirektør Hans Christian Munck, som har været fungerende adm. direktør siden september 2023, hvor han overtog posten efter Jan Nørregaard Olesen.

- Jeg er overbevist om, at han sammen med den øvrige ledergruppe og hele organisationen kan være med til at sikre en god udvikling af forretningen og selskabet, udtaler Hans Christian Munck i en pressemeddelelse.

Anders Fynboe kommer fra en stilling som regionsdirektør i konkurrenten Colas, som han har været tilknyttet i forskellige stillinger på tværs af koncernen siden 2011. 

- Der er igangsat mange gode initiativer, og jeg er sikker på, at jeg sammen med ledergruppen og resten af organisationen kan sikre en sund udvikling af virksomheden, siger den nye asfaltdirektør.

Munck Gruppen

  • Selskabet blev grundlagt i 1988, hvor Hans Christian Munck som 20-årig investerede i sine første maskiner. Med udgangspunkt fra Nyborg og asfaltfabrikker i Langeskov og Tinglev blev der udlagt asfalt på pladser, landeveje, motorveje og cykelstier over det meste af landet - inklusive Grønland.
  • Munck Gruppen A/S med hovedsæde i Nyborg på Fyn dækker i dag over fire forretningsområder: Munck Asfalt, Munck Forsyningsledninger, Munck Havne & Anlæg og Munck Civil Engineering.
  • Ud over Danmark har Munck Gruppen aktiviteter i Grønland, Island og Polen.
  • Hans Christian Munck er stadig eneejer af koncernen, hvor han desuden bestrider posten som adm. direktør.

Kilde: Munck Gruppen

Som topchef i Munck Asfalt, der har hovedsæde i Nyborg, bliver han chef for omkring 300 ansatte, der dækker hele landet med bro- og vejbelægninger samt leverer asfalt fra firmaets fem asfaltfabrikker. 

I en anden retning

Da Munck Asfalt i september sidste år brød med Jan Nørregaard Olsen, var det ifølge ejer Hans Christian Munck ikke alene på grund af de seneste års underskud.

Der var brug for nye kræfter i front, var argumentet.

- Det er ikke en beslutning, som udelukkende er truffet på baggrund af manglende økonomiske resultater, det er en erkendelse af, at vi også skal i en anden retning som virksomhed, sagde Hans Christian Munck dengang.

MUNCK ASFALT A/S
Regnskabsår 2021/22 2020/21
Valuta mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning 478,6 392,3
Bruttofortjeneste 21,7 22,0
Resultat af ordinær primær drift -14,5 -9,5
Resultat før skat -10,2 -5,5
Årets resultat -7,9 -4,3
Balancestatus 268,7 213,4
Egenkapital 105,2 113,1
Antal ansatte 250 244
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126