23948sdkhjf

Enemærke & Petersen styrker den øverste ledelse

Entreprenøren har fået COO nummer to i 38-årige Morten Enkebølle Christensen

Ringsted-entreprenøren Enemærke & Petersen har fået en ny mand i den øverste ledelse. 

Der er tale om 38-årige Morten Enkebølle Christensen, som er hentet internt. 

Han har været direktør for virksomhedens forretningsområde for strategiske partnerskaber og træder nu ind som COO nummer to.

Det skriver virksomheden, der er ejet af entreprenørkoncernen MT Højgaard Holding, i en pressemeddelelse.

Ifølge adm. direktør Troels Aggersbo er Morten Enkebølle Christensen en del af en ny og anderledes tænkende generation i byggeriet:

- Der er en helt anden kompleksitet i byggeriet i dag end for bare seks-syv år siden. Derfor er vi i øverste ledelse naturligvis hele tiden nysgerrige på, hvordan vi matcher de udfordringer og krav, som fremtidens byggeri stiller. Morten er meget tæt på vores kunder og har et sjældent blik for deres oplevelse i hele byggeprocessen – og har et meget udviklingsorienteret mindset på, hvordan vi skal samarbejde i byggeriet i fremtiden.

Tror på arbejdsfællesskaber

Netop udviklingen af arbejdsfællesskaber er noget, Morten Enkebølle Christensen ser, byggeriet kommer til at arbejde endnu mere med i den næste årrække. 

- Jeg kommer med den praktiske erfaring med arbejdsfællesskaber og en forretningsforståelse, der er anderledes end den gængse i byggebranchen, fortæller hovedpersonen selv om, hvad han kommer til at bidrage med i den øverste ledelse. 

Han har i snart tre år stået i spidsen for en række strategiske partnerskaber. Nemlig ByK med Trust og Byk & Trust for Københavns Kommune, &os med KAB – og det nyvundne partnerskab Høst for Hørsholm Kommune.

Han mener, at det strategiske partnerskab som forretningsmodel rummer flere nøgler til samarbejdet og kundens oplevelse af byggeprocessen:

- Partnerskabet er jo karakteriseret af viljen til at stå sammen i et reelt arbejdsfællesskab - også når det er svært. Det forpligter os til at gøre os sindssygt umage - ikke kun med at håndtere kompleksiteten i byggeriet, men også med at præstere i forhold til menneskelige relationer. Og der skal præsteres hver gang på begge områder. Når det lykkedes, får vi sammen med kunden mulighed for at skabe projekter, der er skræddersyet til dem, og risikoen er afdækket på en måde, vi ikke ser i de traditionelle byggeprojekter, lyder det. 

Den nye COO har en MBA fra Middlesex University, en diplomuddannelse i ledelse og er uddannet el-installatør. Han har været i Enemærke & Petersen siden 2021. Før det var Morten Enkebølle Christensen 10 år i entreprenøren Hoffmann som blandt andet afdelingschef og projektchef. 

Foruden den nye COO består Enemærke & Petersens ledelse nu af adm. direktør Troels Aggersbo, COO Lars Jess Hansen, direktør for strategi, PR og forretningsudvikling Peder Johansen, HR-direktør Margit Marell og finansdirektør René Høck.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094