23948sdkhjf

Entreprenør er på plads til skybudssikring af sjællandsk station

Arbejdet i stationsområdet er delt op i 16 deletaper og løber frem til slutningen af 2026

Det lavtliggende område omkring Ringsted Station skal skybrudssikres, og nu er der sat navn på den entreprenør, der har vundet opgaven. 

Hovedentreprisen er landet hos anlægsentreprenøren Gorm Hansen A/S fra Roskilde, der har givet det økonomisk mest fordelagtige bud.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse. 

- Det er et fantastisk spændende projekt med mange forskellige anlægsdiscipliner, som vi snart skal i gang med. Vi har altid haft et godt samarbejde med både Ringsted Forsyning og Ringsted Kommune, og vi glæder os til at udfolde vores kompetencer ved et meget vigtigt projekt, siger Jacob Nielsen, produktionsdirektør hos Gorm Hansen A/S.  

Opdelt i etaper

Projektet udføres på vejene Søgade, Fynsgade, Sjællandsgade, Brogade, Vilhelm Andersensvej, Vestervej, Jernbanevej, Korsevænget og på pladsen foran stationsbygningen.

Hele området skal separatkloakeres ved nyetablering og renovering af kloakledninger. Samlet set skal der blandt andet renoveres og etableres næsten fire km kloakhovedledning i op til fire meters dybde. 

Derudover skal der etableres grønne regnvandsbede, regnvandskassetter og udføres terrænregulering i flere af vejene. Og samtidig udskiftes eksisterende fjernvarme- og drikkevandsforsyning i området.

Arbejdet i stationsområdet er delt op i 16 deletaper, hvor den første opstartes i foråret 2024. Projektet forventes helt afsluttet ultimo 2026.

- Vi kender byen særdeles godt, så vi ved, at mange Ringsted-borgere vil blive påvirkede af vores arbejde. Derfor fokuserer vi på at skabe nogle gode rammer om projektet, hvor vi i samarbejde med bygherrer og rådgiver holder et konstant højt informationsniveau, så alle oplever en tryg proces på et projekt, der vil komme byen til stor gavn i fremtiden, lyder det fra Jacob Nielsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109