23948sdkhjf

Skal bygge for en af landets rigeste: Totalentreprenør er på plads

Brande er på vej til et nyt boligområde på den grund, hvor Præstelundskolen tidligere havde til huse. JCN Bolig skal stå for byggeriet af 137 boliger

Tre gamle skolekammerater i skikkelse af Bestseller-ejer og en af landets rigeste personer Anders Holch Povlsen samt Mads Ruglykke og Henrik Warrer er sammen i gang med en omdannelse af den tidligere skole, Præstelundskolen, i Brande til nyt boligområde.

Skolens to tidligere gymnastiksale og omklædningsfaciliteter er omdannet til fælleshus for området, lokalplanen er godkendt, og der er indgået kontrakt med JCN Bolig som totalentreprenør på de kommende 137 boliger.

Det skriver entreprenøren i en pressemeddelelse. 

Skolegrunden blev i 2021 udbudt til salg via en projektkonkurrence af Ikast-Brande Kommune. 

Skimmelangreb havde gjort nedrivning nødvendig, og de tre skoleskolekammerater bød med basis i deres fælles udviklingsselskab PLS A/S - og med support fra AAA United - ind på projektet med at omdanne grunden til boliger og vandt. 

Selve projektudviklingen af projektet, som går under navnet Det Grønne Plus, har taget udgangspunkt i skolens to tidligere gymnastiksale og omklædningsfaciliteter. 

De er gået fri af den tvungne nedrivning og udgør nu områdets nye fælleshus med fællesfaciliteter, herreværelse, dameværelse, bibliotek, motionsrum, udendørs wellnessområde samt værelser til overnattende gæster.

Ikke tilfældigt samarbejde

Ifølge pressemeddelelsen har JCN Bolig "hjulpet til fra sidelinjen siden den spæde start".

"Samarbejdet går ikke helt tilbage til skoletiden, men er dog ikke helt tilfældigt", lyder det. 

 Flemming V.T. Rasmussen, direktør i JCN Bolig, er nemlig også er fra Brande "med relation til bygherren". 

Selve de 137 boliger fordeler sig med 15 rækkevillaer, 28 seniorboliger og 94 lejligheder. 

Første spadestik finder sted til foråret, og rækkevillaerne skal som de første afleveres i sommeren 2025. Derefter kommer seniorboligerne og så lejlighederne sidst på året.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.703