23948sdkhjf

Renovering af 80’er-bebyggelse rykker nærmere

Bo-Vest vil have op mod fem rådgivere på banen til almen renovering på Amager

Rådgivere og arkitekter med interesse for det almene felt skal spidse blyanterne.

Efter undersøgelser og arbejder med en helhedsplan tager det almene boligselskab Bo-Vita næste skridt mod renoveringen af afdeling 33, Holmbladsgade, som ligger mellem netop Holmbladsgade og Prags Boulevard på Amager.

Bo-Vita har nu udbudt totalrådgivning på renoveringsprojektet i begrænset udbud. Det fremgår af Projektagenten, Licitationens søsterportal for udbud og projekter.

Boligselskabet satser på at udvælge maksimalt fem aktører til det videre arbejde med udbuddet.

Bebyggelsen på Amager består af to blokke i fire etager plus udnyttet tagetage. Bebyggelsen er opført i 1989 med facader i betonelementer med røde murstensskaller og med saddeltage.

Bruttoetagearealet for beboelse udgør 5.078 kvm. Et tal, der dækker over 18 et- og torums ungdomsboliger samt 50 treværelses familieboliger. 

Akutte behov

Oprindeligt blev undersøgelserne af afdelingen sat i gang med henblik på at ansøge Landsbyggefonden om støtte til en helhedsplan. Rådgiveren White Arkitekter blev hyret til at afdække behov for renovering, hvorefter der blev lavet en tilstandsrapport og økonomiark til Landsbyggefonden.

Arkitektfirmaet konkluderede, at vinduer og døre, facade og opgang, vvsinstallationer, badeværelserne samt affaldshåndtering og friarealer bør renoveres. 

Desuden fremgår det, at afdelingen står med en række akutte vedligeholdelsesarbejder, hvor de mest kritiske er udskiftning af vinduer og døre samt utætte badeværelser.

Entreprisesum vurderes pt. at lande lige under 80 mio. kr., fremgår det af Projektagenten.

I valget af totalrådgiver vil der blive lagt vægt på henholdsvis pris, organisationsplan for projekterings- og og udførelsesfaserne samt konkrete forslag og redskaber til opgaveløsningen. De tre punkter vil ifølge udbudsmaterialet blive vægtet henholdsvis 50, 30 og 20 pct. i den samlede bedømmelse og udvælgelse. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141