23948sdkhjf

Efter vild vækst snuser de til milliarden: Stiftere giver ansvaret videre

De to stiftere af Arpe & Kjeldsholm giver efter mere end 20 år stafetten videre til næste generation

Stifterne af den succesfulde entreprenør Arpe & Kjeldsholm gennemfører nu et generationsskifte og giver ansvaret videre til en række velkendte folk.

Det oplyser virksomheden med base i København i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig over, at vi er i stand til at gennemføre dette generationsskifte internt, og at Allan Arpe og jeg kan give stafetten videre til et yngre hold, som besidder de kompetencer, der skal til for at videreudvikle Arpe & Kjeldsholm, udtaler Tim Kjeldsholm, der snart overgår til rollen som bestyrelsesformand i stedet for adm. direktør, i en forberedt kommentar.

Thomas Sørensen indtræder som ny adm. direktør, mens Morten Vagnø og Patrick Beck indtræder som direktører.

Arpe & Kjeldsholm

Arpe & Kjeldsholm A/S blev stiftet i 2003 af Allan Arpe og Tim Kjeldsholm. I dag beskæftiger virksomheden ca. 60 medarbejdere med kompetencer inden for totalentrepriser, byggestyring og bygherrerådgivning.

Arpe & Kjeldsholm står bag en lang række hotel-, erhvervs- og boligprojekter i primært København for kunder som bl.a. Arp-Hansen Hotel Group, Københavns Lufthavne og Udviklingsselskabet Carlsberg Byen.

Arpe & Kjeldsholm

Tim Kjeldsholm bliver i slutningen af marts, hvor generationsskiftet formelt gennemføres, bestyrelsesformand og afløser dermed Erik Larsson, der har været bestyrelsesformand siden virksomhedens etablering i 2003.

Skiftet kommer på et tidspunkt, hvor der i den grad er medvind. Arpe & Kjeldsholm, der gør sig i totalentrepriser og bygherrerådgivning for professionelle kunder, løftede således omsætningen med over 400 mio. kr. til 902,6 mio. kr. i regnskabsåret 2022/23.

Også indtjeningen er steget væsentligt. Virksomheden mere end fordoblede sit resultat før skat og landede med 66 mio. kr. bedre end nogensinde og langt over de forventede 35 mio. kr.

- Timingen er helt rigtig. Vi står stærkt i markedet, har netop aflagt det bedste resultat i selskabets historie, og samtidig har vores ordrebeholdning aldrig været større. Den position er ikke mindst opnået med en stor indsats fra Thomas, Patrick og Morten, hvilket gør det særdeles trygt at overlade dem nøglerne, lyder det fra Tim Kjeldsholm.

Har været med længe

Thomas Sørensen og Patrick Beck har været en del af virksomheden i de seneste 18 år, og de to har således også spillet en nøglerolle i udviklingen af selskabet, som blandt andet i disse år har en helt central position i forhold til udvidelsen af Mærsks hovedkontor i det centrale København. Her har Arpe & Kjeldsholm nemlig totalentreprisen.

Den kommende adm. direktør ser frem til at stå i spidsen for virksomheden i tæt samarbejde med sine to meddirektører.

- Vi er beærede over muligheden for at føre Arpe & Kjeldsholm ind i næste fase af virksomhedens udvikling. Patrick, Morten og jeg bringer hver især kompetencer til bordet, som komplementerer hinanden perfekt, udtaler Thomas Sørensen.

Thomas Sørensen har været partner siden 2014, mens Patrick Beck blev partner i 2017. Morten Vagnø tiltrådte som finansdirektør i 2022 og kom til med en lang erfaring fra den finansielle sektor, hvor han har haft flere direktørposter.

ARPE & KJELDSHOLM A/S
Regnskabsår 2022/23 2021/22
mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning 902,6 486,5
Bruttofortjeneste 109,7 86,6
Resultat af primær drift 57,1 40,7
Resultat før skat 66,0 30,5
Årets resultat 51,7 23,9
Egenkapital 126,7 110,0
Antal ansatte 50 44
Kilde: CVR

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11