23948sdkhjf

Halvvejs med plejecenter i Hammel

16 nye boliger til demensramte til 25 mio. kr. er på godt på vej ved Plejecenter Tinghøj i Hammel. Al2Bolig er bygherre på projektet, der netop har fejret rejsegilde.
Nybyggeriet er i den grad bliver bygget og indrettet, så det passer bedst muligt til de mennesker, der skal bo der. De 16 nye boliger kommer således til at ligge umiddelbart i forlængelse af de 24 boliger til demensramte, der i forvejen er tilknyttet Plejecenter Tinghøj.

- Favrskov Kommune skal være et godt sted at leve og bo, uanset hvem man er. Uanset om man har et handicap eller andre vanskeligheder. Jeg ved, at der her bliver tænkt i de rigtige former. De rigtige farver. I spritny teknik. Intet er overladt til tilfældighederne, sagde Nils Borring i sin tale foran beboere, personale, håndværkere og andre, der var mødt op til rejsegildet.

Borgmesteren delte også roser ud til bygherre, ingeniører og håndværkere, inden pølsevognen åbnede. Bygherre på boligerne er Al2Bolig. Arkitekt er Meissner + Sigh og ingeniør er Ingeniør'ne, Esbjerg.

Byggeriet løber op i 25,2 mio. kr. De 22 mio. kr. er til boligarealet, som Al2Bolig ejer og står for. De resterende 3,2 mio. kr. er så til serviceareal (personalerum, træningsrum m.m), som kommunen står for.

Byggeriet følger tidsplanen, og hvis det fortsætter, står de nye boliger klar først på året i 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109