23948sdkhjf

Efteruddannelse sikrer ordrer i bogen

Håndværksmestre i Assens og Nordfyns kommuner kan nu blive efteruddannet energihåndværkere. Efteruddannelsen præsenteres på to kick-off møder.
Som et helt nyt tiltag for lokale håndværksmestre er Nordfyns og Assens kommuner gået sammen om at udbyde efteruddannelsen Bliv Mester i Energi .

Der er god grund til at de lokale håndværksmestre tænker på energirenovering som forretningsområde. Uddannede energihåndværkere i Odense, Kolding og Middelfart har øget omsætningen med 29 procent. Det viser tal fra Danmarks Statistik ifølge Grøn erhvervsvækst.

Efteruddannelsen er udviklet af Grøn erhvervsvækst og varetages af IBC.

Uddannelse tilpasset en travl hverdag
Energihåndværkerne selv peger på netværk, pakkeløsninger, naboeffekt og ny viden gennem efteruddannelsen, som virkemidler til øget omsætning. Efteruddannelsen starter op d. 2. oktober 2013 og rækker over 9 eftermiddage frem til d. 3. december. Uddannelsen er tilrettelagt, så den passer til en travl hverdag. Det nye samarbejde mellem Nordfyn og Assens kommuner betyder at uddannelsen foregår i Vissenbjerg, så de lokale håndværksmestre kan mødes på halvvejen.

De lokale håndværksmestre inviteres til kick-off møder i Nordfyns og Assens kommuner, hvor der informeres yderligere om efteruddannelsen og muligheden for VEU-godtgørelse.

For Assens håndværksmestre: torsdag d. 5. september 2013 kl. 16.30-18 på Assens Rådhus, Assens.
Tilmelding til kick-off møde på emtok@assens.dk eller tlf. 64746913

For Nordfyns håndværksmestre: torsdag d. 19. september 2013 kl. 15-17 på Mørkenborg Kro, Veflinge.
Tilmelding til kick-off møde på ner@nordfynerhverv.dk eller tlf. 6388 2030

Læs mere om Bliv Mester i Energi: groenerhvervsvaekst.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078