23948sdkhjf

Stor betonproducent udvider forretningen i Danmark

Unicon har indgået aftale med ejeren af NB Beton om køb af dele af NB Betons aktiviteter

Den danske betonproducent Unicon udvider nu sit netværk af betonfabrikker i Danmark og udvider samtidigt sin pumpeforretning. 

Det sker, efter der i dag er indgået aftale med stifter og ejerleder hos NB Beton, Niels Bräuner, om køb af dele af NB Betons aktiviteter. 

Det skriver Unicon i en pressemeddelelse. 

Her lyder det, at Unicon overtager NB Betons fabrik i Skovby uden for Aarhus og køber 49 pct. af anparterne i NB Beton ApS, der ejer en fabrik i Ejby på Fyn.

Om den delvise overtagelse, siger direktør i Unicon, Casper Mathiasen:

- For Unicon betyder den delvise overtagelse, at vi udvider vores netværk af fabrikker yderligere og kan udnytte en række af de synergier, der allerede findes mellem os og NB Beton. 

- Pumpeforretningen i NB Beton adskiller sig en del fra vores egen, og vi kan således udfylde nogle huller hos os selv, der betyder, vi i endnu højere grad kan servicere vores kunder uanset type af opgave. Vi ser det derfor også som et vigtigt bidrag til Unicons forretning, hvor vi har som ambition at cementere vores position som markedsleder inden for færdigblandet beton i Danmark.

NB Beton producerer færdigblandet beton og er stiftet af ejerleder Niels Bräuner i 1985. Virksomheden beskæftiger i dag cirka 50 medarbejdere på fabrikkerne i Skovby og Ejby, som samlet har en årlig kapacitet på omkring 150.000 kubikmeter beton. 

Netop Niels Bräuner ser aftalen som en fremtidssikring af NB Beton "med styrkede kompetencer, der tager højde for de skærpede krav, vi blandt andet oplever i forhold til bæredygtighed i branchen".

- Derfor er jeg også overbevist om, at vi sammen med Unicon vil skabe endnu bedre betingelser for NB Betons kunder i fremtiden, siger han. 

Unicon producerer omkring 1 mio. kubikmeter beton årligt i Danmark og har mere end 350 ansatte fordelt på virksomhedens 33 fabrikker rundt om i landet.

NB Beton

  • Virksomheden er stiftet af ejerleder Niels Bräuner i 1985. Niels Bräuner er uddannet murer i 1972 og senere kloakmester i 1984. Han stiftede i første omgang et murerfirma, men siden udviklede NB Beton sig til at være betonproducent. I 1985 købte Niels Bräuner sin første betonkanon, og i 1987 etablerer han betonfabrikken i Skovby uden for Aarhus. I 2000 udvides aktiviteterne med etableringen af betonfabrikken i Ejby på Fyn.
  • NB Beton beskæftiger cirka 50 medarbejdere på fabrikkerne i Skovby og Ejby.
  • NB Betons kundekreds består hovedsageligt af tømmerhandler, små- og mellemstore bygmestre og entreprenørfirmaer.
  • Virksomhedens to betonværker har en samlet årlig kapacitet på omkring 150.000 kubikmeter beton.

Se nøgletal for:
Læs mere om: opkøb
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.861