23948sdkhjf

Munck-selskab tager sidste stik på stor anlægsopgave

Samarbejdet mellem Munck Forsyningsledninger og Haderslev Fjernvarme fortsætter frem til udgangen af 2025

Munck Forsyningsledninger og Haderslev Fjernvarme har indgået en ny aftale på fjernvarmeudrulning. Denne gang handler det om udførelse af de sidste to etaper i Haderslev Fjernvarmes store udvidelsesplan.

- Med den nye aftale i Haderslev vil over halvdelen af medarbejderne i Munck Forsyningsledninger i det jyske beskæftige sig med fjernvarme den kommende tid. Derudover oplever vi, at der i forbindelse med den grønne omstilling også er stor efterspørgsel på etablering af nye el-kabler og etablering af lade-infrastruktur, udtaler Per Jensen, regionsdirektør, Jylland, i Munck Forsyningsledninger.

Og det er et kendt område for anlægsentreprenøren, som siden august 2021 har været i gang med udførelse af det sønderjyske forsyningsselskabs store udvidelsesplan, som i alt vedrører konvertering af cirka 3.300 boliger fra gas til fjernvarme.

Parterne præsenterede samarbejdet om de første to områder i Haderslev By i foråret 2021.

Flere års arbejde

Samlet omfatter projektet 12 delområder og har været opdelt i tre udbud. Med den indgåede aftale på de sidste områder i Sydbyen og Marstup har Munck forsyningsledninger dermed vundet alle tre udbud i Haderslev.

Siden efteråret 2021 har der været høj fremdrift på projekterne, hvor Munck i gennemsnit i perioden har beskæftiget cirka 75 personer.

Indtil videre er der nedlagt cirka 41 km hovedledning og cirka 46 km stikledning, hvilket svarer til knap to tredjedele af det samlede projekt. Udvidelsesplanen forventes afsluttet ved udgangen af 2025.

I Jylland arbejder Munck Forsyningsledninger på flere store rammeaftaler inden for fjernvarmeområdet blandt andet i Aarhus, Silkeborg, Hadsten, Horsens, Trekantområdet og i Sønderborg.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094